Masters Expo 2022
ContactMyGASSAN MembershipLogin

The Colourful Edition - MASTERS EXPO 2022

Van 8 t/m 12 december vindt ‘The Colourful Edition’ van MASTERS EXPO plaats. Wij zijn trots om als exposant van het eerste uur met een stand van maar liefst 1.200 m², dit jaar 30 merken te vertegenwoordigen tijdens de december editie in het Holland complex van de RAI.

Rolex, Tudor, Breitling, Omega, Tag Heuer, Longines, Chopard, Messika en Schaffrath zijn enkele van de in totaal 30 internationale horloge- en juwelenhuizen die de nieuwste collecties tonen. Tevens presenteert GASSAN op een unieke manier alle eigen merken zoals Choices by DL, GASSAN pre-owned, TROPHY BY GASSAN, GASSAN 121 en Gigi by GASSAN. Een primeur dit jaar is de lancering van de limited edition collectie die Pablo Lucker voor TROPHY BY GASSAN heeft ontworpen. Andere primeurs zijn de stands van Mont Blanc, Rado en de membership corner van GASSAN.

In de membership corner kunnen bezoekers hun GASSAN account, dat recht geeft op exclusieve privileges, activeren en daarnaast kans maken op een leuke giftbox van één van de gewaardeerde partners van GASSAN.

Bar CasaRon is de bekende en gezelligste toevoeging op de stand aan het achterterras.

Bekijk hieronder de activaties tijdens de 'The Colourful Edition' in de GASSAN stand.

Pablo Lücker x TROPHY BY GASSAN

Contemporary artist Pablo Lücker en TROPHY BY GASSAN onthullen kleinste kunstwerk ter wereld op diamant

Op 8 december onthullen high-end juwelenmerk TROPHY BY GASSAN en contemporary artist Pablo Lücker 's werelds kleinste kunstwerk op een diamant ooit. De unieke samenwerking brengt de kunst- en juwelenwereld samen door middel van een exclusieve serie bestaande uit 13 unieke diamant kunstwerken. Naast de HE(ART) Diamond Collectie is ook Meet-up Paris weer aanwezig met hun sneakercollectie.

Choices by DL

De ontwerpen van Choices by DL hebben een uniek, gepatenteerd bajonetsysteem. Door middel van dit simpele maar zeer doeltreffende systeem kunnen de onderdelen van de juwelen, zoals de randen en de kleurstenen, worden verwisseld. Je hebt hiermee als het ware tientallen ringen of oorbellen in één, een sieraad dat past bij iedere out­fit, mood en gelegenheid. Een jewellery wardrobe in a box. Dit jaar op de Masters Expo ligt de focus op de nieuwe Choices by DL collectie waarvoor Debora haar inspiratie heeft gehaald uit Parijs, stad van de liefde.

Gigi by GASSAN

Dit jaar is Gigi by GASSAN een samenwerking met Samsung aangegaan. Dit heeft geresulteerd in de lancering van de Limited Edition van de Galaxy Flip4 Luxury Box. Het hele weekend is deze Limited Edition box te koop in de Gigi by GASSAN stand. Tevens is op vrijdag 9 december van 16:00 tot 20:00 uur een Clay & Glow huidspecialist aanwezig om huidadvies te geven en ontvangt iedere klant bij een Gigi by GASSAN verkoop een Clay & Glow product.

GASSAN pre-owned

De GASSAN pre-owned collectie bevat unieke pre-owned en vintage horloges van exclusieve merken, waaronder Rolex, Audemars Piguet en Patek Philippe. De horloges worden geïnspecteerd en geselecteerd op uniciteit en authenticiteit en op alle items geldt een garantietermijn van één jaar.

Chopard

COLLECTION UNIVERSE ALPINE EAGLE

Hedendaags, verfijnd, assertief, de nieuwe sportief-chique collectie luxe horloges Alpine Eagle is geïnspireerd op de Alpen en de imposante kracht van de indrukwekkende adelaar. Ontdek het volledige assortiment automatische horloges voor heren: met diamant, in roségoud, titanium en roestvrij staal. Dit jaar zal de stand van Chopard volledig in het teken staan van de Alpine Eagle Collectie, maar ook de prachtige Chopard juwelencollectie zal niet ontbreken.

BREITLING

Altijd al willen spelen als Breitling ambassadeur Erling Haaland? Breitling daagt u uit om deel te nemen aan het Breitling tafelvoetbaltoernooi tijdens de MASTERS EXPO op zondag 11 december tussen 15:00 en 17:00 uur. Niemand minder dan Jan Joost van Gangelen zal hiervan live verslag doen en de winnaar maakt kans op HET Erling Haaland horloge: een Breitling Chronomat GMT 40 AUTO. Tijdens de verhitte competitiestrijd serveert CasaRon een verfrissend lekker drankje.