Gucci horloges: bekijk de collectie - GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

GUCCI horloges

Gucci is hét modemerk dat sinds 1997 ook haar eigen horloges op de markt brengt. Uniek aan het Italiaanse merk is de combinatie van stijlvolle horloges en Zwitsers vakmanschap.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

GUCCI horloges

Gucci is hét modemerk dat sinds 1997 ook haar eigen horloges op de markt brengt. Uniek aan het Italiaanse merk is de combinatie van stijlvolle horloges en Zwitsers vakmanschap. Het fashion- en horlogemerk is opgericht in 1921 door Guccio Gucci. De high-end Gucci horloges zijn net als de Gucci loafers gebaseerd op de paardensport, zoals terug te vinden is in het bekende paardenbit-detail in de Horsebit collectie. Gucci legt de nadruk op geavanceerde kwaliteit, perfectie en oog voor detail. Gucci is bekend van de volgende collecties: Le Marché des Merveilles, Gucci Drive, G-Timeless, G-Chrono, G-Frame, Plexiglas, Diamantissima en Horsebit. Wist u dat u bij aankoop van uw Gucci horloge ook gebruik kunt maken van onze horlogeservice? Ons familiebedrijf verzorgt iedere drie tot vijf jaar de benodigde onderhoudsbeurt. Een mechanisch uurwerk bestaat uit honderden beweegbare onderdelen, die we tijdig moeten smeren met olie. We verkopen Gucci horloges in onze GASSAN Boutiques. We maken graag een afspraak om u de modellen te presenteren. U kunt hiervoor onderstaand formulier gebruiken.

GUCCI herenhorloges

De herenhorloges van Gucci zijn elk op een unieke wijze vormgegeven. De ontwerpen zijn tijdloos en zijn voorzien van diverse subtiele details. Bij GASSAN Diamonds heeft u de keuze uit diverse modellen en bandmaterialen.

GUCCI dameshorloges

Naast verschillende herenhorloges heeft u bij GASSAN de keuze uit prachtige Gucci vrouwenhorloges. Deze uurwerken hebben net als de herenexemplaren een unieke vormgeving. U heeft de keuze uit verschillende collecties als de Diamantissima collectie, de G-timesless collectie en de Grip collectie.

GUCCI heren- en dameshorloges

Nadat Gucci horloges lanceerde, zorgde het bedrijf in 1999 voor een aantal fusies en overnames, waardoor Gucci een voorsprong in de markt kreeg. Het design van de dames- en herenhorloges weerspiegelen de oorsprong van Gucci in de modewereld. Het merk kenmerkt zich door roestvrijstalen horlogekasten, saffierglas en zacht zilver. De kern van de ontwerpen volgt de lijn van het betrouwbare Zwitserse uurwerk. Gucci horloges geven uw look een modieuze touch met veelzijdige en eigentijdse ontwerpen, zoals duidelijk naar voren komt in de G-Frame collectie.