IWC Aquatimer horloge kopen - GASSAN Diamonds
MijnGASSAN MembershipInloggen
IWC Aquatimer

IWC Aquatimer

De collectie van een Zwitserse horlogefabrikant is niet compleet zonder een bijzonder duikhorloge van hoogwaardige kwaliteit. Van de Expedition Charles Darwin tot de Deep Three. De Aquatimer-modellen worden met vakkundige precisie geproduceerd en voorzien van de meest geavanceerde complicaties.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Gratis retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Gassan Diamonds HQ

IWC Aquatimer

IWC Schaffhausen staat bekend vanwege de passie en innovatie voor horloges. De mechanische horloges van IWC worden met veel precisie en oog voor detail gemaakt. Van robuuste horloges voor dagelijks gebruik naar professionele sporthorloges, IWC horloges zijn altijd de beste keus. De Automatic 2000 staat wereldwijd te boek als het boegbeeld van de collectie Aquatimer. Het horloge wordt door professionele duikers gebruikt, omdat het ingenieuze uurwerk tot 2000 meter diepte blijft functioneren. Kom de collectie IWC horloges bekijken in een van onze Boutiques in Amsterdam. We vertellen u graag alles over de verschillende Aquatimer modellen.