IWC Da Vinci horloge kopen - GASSAN Diamonds
MijnGASSAN MembershipInloggen
IWC Da Vinci

IWC Da Vinci

De Da Vinci collectie, die in 1985 met veel succes door de Da Vinci Perpetual Calendar werd gecreëerd, is voorzien van een elegante ronde koffer. De licht verzonken binnenste cirkel op de wijzerplaat en de opvallende koepelvormige kroon voegen een vleugje vrouwelijke stijl toe.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Gratis retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Gassan Diamonds HQ

IWC Da Vinci

Het eenvoudige en toch oogverblindende ontwerp van de Da Vinci, met zijn grote Arabische cijfers en een dubbele rand, herinnert aan de iconische ontwerpcode uit 1985. Het jaar waarin de Da Vinci Perpetual Calendar authentieke elementen, geïnspireerd op de kunstwerken van Leonardo Da Vinci, in de horloges implementeerde. Onder andere de gebogen nokken zijn kenmerkend voor de Da Vinci uurwerken. Ze zorgen ervoor dat de geïntegreerde horlogebandjes goed om iedere pols passen. Hierdoor zijn de horloges ook aantrekkelijk voor vrouwen. De drievoudige vlindersluitingen zorgen ervoor dat de drager het horloge niet laat vallen bij het om- en afdoen.