IWC Ingenieur horloge kopen - GASSAN Diamonds
MijnGASSAN MembershipInloggen
IWC Ingenieur

IWC Ingenieur

Met de Ingenieur levert IWC een technisch georiënteerde horlogereeks. Vernuft, vakmanschap en een combinatie van complicaties zorgen voor een breed spectrum uurwerken. Bekijk de collectie in een van onze Boutiques in Amsterdam.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Gratis retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Gassan Diamonds HQ

IWC Ingenieur

Het ontwerp van de Ingenieur Automatic is een eerbetoon aan het technische vernuft van de jaren vijftig. In die tijd waren de ingenieurs de helden van het technologische tijdperk. De ingenieurs combineerde het eenvoudige wijzerplaatontwerp met opvallende wijzers en het meest geavanceerde opwindmechanisme van die tijd. Hiermee creëerden ze een ​​uniek en modern horloge. De Ingenieur-collectie is geïnspireerd op de grootse de passie van IWC voor techniek. Materialen die in de autosport worden gebruikt, zoals keramiek en titanium, zijn kenmerkend binnen het ontwerp van deze horloges en benadrukken daarmee hun technische en toch sportieve karakter.