ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

GASSAN nodigt u uit voor de MASTERS EXPO 2023

MASTERS EXPO is de enige premium zakenbeurs van Europa, de plek waar ruim 40.000 bezoekers het meest bijzondere aanbod op het gebied van modern luxury en future proof business ervaren. Van 7 t/m 11 december nemen circa 350 nationale en internationale partijen - koplopers die trendsettend en verbindend zijn - deel aan MASTERS EXPO in de RAI in Amsterdam. Een levendige arena waar expertise, visie en kansen samenkomen.

Europa’s enige premium zakenbeurs introduceert de nieuwste innovaties en de laatste trends op het gebied van business en lifestyle. Het is een exclusief platform voor zakelijke transacties op het hoogste niveau. De exposanten en attendees zijn vooraanstaande experts in hun vakgebied en vormen de absolute top binnen hun branche.

Niet voor niets is MASTERS EXPO op een oppervlakte van ruim 40.000 m2, vijf dagen lang de Capital of Great Business, waar bijzondere (familie)bedrijven uit bijna twintig verschillende branches samenkomen - van mobiliteit tot vastgoed, van interior & design tot tech, van finance, business & service tot travel, lifestyle, watches & jewellery.

BUSINESS MONDAY
Traditiegetrouw sluit de beurs op maandag af met de grootste netwerkdag van Nederland, waar alle borrels en small-events op de beurs in het teken staan van netwerken op niveau.
11 december 12.00 - 18.00 uur
Dresscode: Business suite

Wij vernemen graag vóór 1 december 12.00 uur of u aanwezig wilt zijn (max. 1 toegangskaarten per genodigde).

Het GASSAN team kan niet wachten om u weer te mogen ontvangen.
Tot snel bij de MASTERS EXPO!