MASTERS SUMMER DAG
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

MASTERS SUMMER 2024

GASSAN nodigt u uit voor de MASTERS SUMMER 2024.

De mooiste dag van Amsterdam
Vrijdag 21 juni
12:00 - 22:00
Dresscode: 
Amsterdam Chic
Op deze bijzondere dag in Amsterdam krijgen invités de kans om te genieten van alle primeurs van de vele deelnemende merken en bedrijven. Feestelijk, authentiek en gezellig. Als hoogtepunt toont het YVESKE-collectief een unieke kunsttentoonstelling die innovatie met traditie vermengt. Een inspirerende en uitdagende must-see.

De dag biedt meer dan kunst alleen. Bijzondere merkervaringen, exclusieve lunches, een zonnig terras aan de Amstel én de gelegenheid om de EK-voetbalwedstrijd Nederland – Frankrijk live te bekijken in goed gezelschap maken het de mooiste dag van Amsterdam. Alle deelnemers staan garant voor creativiteit, exclusiviteit, plezier, verbazing, zakendoen en verbinding. Kortom: een onvergetelijke ervaring.

OF

Bubbels & Bites
Zaterdag 22 juni
12:00 - 18:00
Dresscode: Summer Chic
Net zoals bij De Mooiste Dag van Amsterdam, biedt deze dag de gelegenheid om alle gecreëerde brandsuites, lounges, restaurants en bars te bezoeken. Een reis langs juwelen, horloges, prachtige wijnen, boten, culinaire hoogtepunten en indrukwekkende suites. Tijdens deze zomerse driedaagse is De L’Europe Amsterdam een sprookjeshotel.