Rolex Cellini Moonphase m50535-0002 | GASSAN Diamonds
MijnGASSAN MembershipInloggen
Rolex retailer plaqueMENU

Rolex

Cellini Moonphase

39 mm, 18 kt Everose-goud, gepolijste afwerking

Prijs € 26.700 *

title

Rolex

Cellini Moonphase

39 mm, 18 kt Everose-goud, gepolijste afwerking

Prijs € 26.700 *

REFERENTIE

50535

MODEL KAST

39 mm, 18 kt Everose-goud, gepolijste afwerking

BEZEL

Dubbele bezel, gewelfd en gekarteld

WATERDICHTHEID

Waterdicht tot 50 meter

UURWERK

Perpetual, mechanisch, automatische opwinding

KALIBER

3195, Manufacture Rolex

GANGRESERVE

Ongeveer 48 uur

HORLOGEBAND

Leren band

WIJZERPLAAT

Wit

CERTIFICERING

Superlative Chronometer (COSC + Rolex-certificering na plaatsing in horlogekast)

Witte wijzerplaat

De Cellini Moonphase heeft een witte lakwijzerplaat met een blauwe geëmailleerde schijf op 6 uur die de volle maan en de nieuwe maan aangeeft. De volle maan wordt afgebeeld door een applique van meteoriet, de nieuwe maan door een zilveren ring. De kleine wijzer op 12 uur op de subwijzerplaat geeft de maanstand aan, terwijl de volle maan en nieuwe maan door de maancyclus draaien. De Cellini Moonphase geeft ook de datum aan op de omtrek van de wijzerplaat, met behulp van een centrale wijzer met een maansikkel aan het uiteinde.

Gewelfde en gekartelde bezel

De ronde vorm, de klassieke diameter van 39 mm en de kast die uitsluitend verkrijgbaar is in 18 kt goud, dat is gegoten in Rolex’ eigen gieterij, zijn traditionele kenmerken, terwijl de verfijnde bandaanzetten, de gepolijste afwerking en de dubbele bezel – de een gewelfd en de ander subtiel gekarteld – de Cellini een vleugje voornaamheid geven. De kartels zijn een emblematisch kenmerk van Rolex en zijn terug te vinden op de geschroefde achterkant, die net als destijds gewelfd is.  

18 kt Everose-goud

Om de schoonheid van de roségouden horloges te behouden, heeft Rolex een exclusieve en gepatenteerde 18 kt roségouden legering ontwikkeld die in de eigen gieterij wordt gegoten: Everose-goud. 18 kt Everose, dat in 2005 werd geïntroduceerd, wordt gebruikt voor alle Rolex Oyster modellen van roségoud.

model availability
Beschikbaarheid van de modellen

Alle Rolex-horloges worden met de grootst mogelijke zorg met de hand geassembleerd om de uitzonderlijke kwaliteit te kunnen waarborgen. Deze hoge vereisten beperken vanzelfsprekend de productiecapaciteit en soms is de vraag naar onze horloges groter dan de productiecapaciteit. Om deze reden kan de beschikbaarheid van sommige modellen beperkt zijn. Nieuwe Rolex-horloges worden uitsluitend verkocht door officiële Rolex-retailers. Zij worden regelmatig geleverd en beheren zelfstandig de toewijzing en verkoop aan hun klanten. Gassan is er trots op deel uit te maken van het wereldwijde netwerk van officiële Rolex-retailers en kan u informeren over de beschikbaarheid van Rolex-horloges.

Rolex Cellini
HET KLASSIEKE HORLOGE
Bekijk alle modellen

Neem contact met ons op

Laat ons weten hoe u het liefst wilt dat wij contact met u opnemen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Annuleren

*Verplicht

DIT INTERESSEERT U MISSCHIEN OOK