Rolex Milgauss m116400gv-0001 | GASSAN Diamonds
MijnGASSAN MembershipInloggen
Rolex retailer plaqueMENU

Rolex

Milgauss

Oyster, 40 mm, Oystersteel-staal

Prijs € 9.300 *

title

Rolex

Milgauss

Oyster, 40 mm, Oystersteel-staal

Prijs € 9.300 *

REFERENTIE

116400GV

MODEL KAST

Oyster, 40 mm, Oystersteel-staal

BEZEL

Glad

WATERDICHTHEID

Waterdicht tot 100 meter

UURWERK

Perpetual, mechanisch, automatische opwinding, met een magnetisch schild om het uurwerk te beschermen

KALIBER

3131, Manufacture Rolex

GANGRESERVE

Ongeveer 48 uur

HORLOGEBAND

Oyster, platte driedelige schakels

WIJZERPLAAT

Diepzwart

CERTIFICERING

Superlative Chronometer (COSC + Rolex certificering na plaatsing horlogekast)

Groen saffierglas

Het groene saffierglas is een uniek horlogeglas van Rolex. Het is krasbestendig, kleurvast en exclusief verkrijgbaar voor de Milgauss. De lichtgroene kleur van het hele horlogeglas wordt aan de schuine randen bijna lichtgevend. Het is het resultaat van een geheim proces waaraan jaren is gewerkt voor de ontwikkeling en beheersing en dat weken kost om te produceren.

Diepzwarte wijzerplaat en groen saffierglas

De Milgauss GV heeft een zwarte wijzerplaat met op 3, 6 en 9 uur lichtgevende oranje uurmarkeringen en daartussenin witte uurmarkeringen. Het groene saffierglas, met een vleugje limoengroen, produceert licht­reflecties zonder dat dit afbreuk doet aan de afleesbaarheid. Nog zo’n innovatie van Rolex.

Oystersteel-staal

Rolex gebruikt Oystersteel-staal voor de stalen horlogekasten. Oystersteel-staal is speciaal ontwikkeld door het merk en behoort tot de 904L staal-familie. Deze legeringen worden meestal gebruikt in de hightech-, ruimtevaart- en chemische industrie, waar maximale corrosiebestendigheid van essentieel belang is. Oystersteel-staal is uiterst bestendig, biedt een uitzonderlijke afwerking wanneer het gepolijst is en blijft mooi, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

model availability
Beschikbaarheid van de modellen

Alle Rolex-horloges worden met de grootst mogelijke zorg met de hand geassembleerd om de uitzonderlijke kwaliteit te kunnen waarborgen. Deze hoge vereisten beperken vanzelfsprekend de productiecapaciteit en soms is de vraag naar onze horloges groter dan de productiecapaciteit. Om deze reden kan de beschikbaarheid van sommige modellen beperkt zijn. Nieuwe Rolex-horloges worden uitsluitend verkocht door officiële Rolex-retailers. Zij worden regelmatig geleverd en beheren zelfstandig de toewijzing en verkoop aan hun klanten. Gassan is er trots op deel uit te maken van het wereldwijde netwerk van officiële Rolex-retailers en kan u informeren over de beschikbaarheid van Rolex-horloges.

placeholder

De Oyster Perpetual Milgauss is een baanbrekend antimagnetisch horloge dat speciaal werd ontworpen voor ingenieurs en wetenschappers. Het werd ontwikkeld in 1956 en is bestand tegen magnetische velden tot wel 1000 gauss. Vandaar zijn naam: ‘mille’ is het Franse woord voor duizend. De Milgauss, het eerste horloge in zijn soort, brengt de historische band tussen Rolex en wetenschappelijk onderzoek naar voren.

Rolex Milgauss
IN DIENST VAN DE WETENSCHAP
Bekijk alle modellen

Neem contact met ons op

Laat ons weten hoe u het liefst wilt dat wij contact met u opnemen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Annuleren

*Verplicht

DIT INTERESSEERT U MISSCHIEN OOK