ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Uitnodiging Masters Vernissage 

Deze intieme versie van de imposante MASTERS EXPO vindt plaats in Hotel Okura Amsterdam van 8 t/m 12 juli. Het gehele hotel zal omgetoverd worden tot een exclusieve ervaring op het gebied van kunst, horloges, juwelen, fashion en veel meer.


Ook GASSAN is aanwezig bij deze exclusieve beurs. Wij hebben een selectie gemaakt uit onze uitgebreide portofolio’s van Haute Joallerie en Haute horlogerie collecties. GASSAN maakt tevens van deze gelegenheid gebruik om haar eigen nieuwe merken TROPHY BY GASSAN, GASSAN pre-owned en de nieuwste collectie van Choices by DL te tonen. Dit allemaal onder het genot van heerlijke gerechtjes van sterrenchef Onno Kokmeijer van restaurant Ciel Bleu in het Okura Amsterdam.

KONNICHIWA
Thursday 8th of July 19.00 - 00.00
Dresscode: Smart casual

LA SOIRÉE D'ÉLÉGANCE
Friday 9th of July 13.00 - 18.00 | 19.00 - 00.00
Dresscode: Smart casual

SUMMER SATURDAY
Saturday 10th of July 13.00 - 18.00
Dresscode: Summer Chic

ROARING TWENTIES VIP NIGHT
Saturday 10th of July 20.00 - 00.00
Dresscode: Summer Chic

JAZZY SUNDAY
Sunday 11th of July 13.00 - 21.00
Dresscode: Smart casual

BUSINESS MONDAY
Monday 12th of July - 12.00 - 19.00
Dresscode: Business attire


Graag willen wij u vragen om in de notitie aan te geven op welke datum en tijd u wenst te komen. Daarnaast kunt u maximaal 2 kaarten per persoon ontvangen. Indien u 2 kaarten wenst te ontvangen, kunt u dit ook aangeven in de notitie. 


Het GASSAN team kan na 1.5 jaar niet wachten om u weer te mogen ontvangen. Tot snel bij de Masters Vernissage!

Parkeren

Hotel Okura Amsterdam beschikt over een ondergrondse parkeergelegenheid. Het parkeertarief bedraagt € 5,- per uur. Voor hotelgasten bedraagt het tarief € 55,- per 24 uur. Tevens is het mogelijk om te parkeren bij de RAI waar het mogelijk is een parkeerplek te reserveren en te profiteren van een voordelige tarief. De RAI parkeergarages zijn op 7 minuten loopafstand van Hotel Okura Amsterdam.

Uitnodiging Masters Vernissage

Wilt u ook een account aanmaken voor de mijnGASSAN omgeving, klik dan hier.