Vacheron Constantin horloge kopen bij GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen
Vacheron Constantin

Vacheron Constantin

Vacheron Constantin staat bekend als het oudste horlogemerk op aarde. Het merk is al meer dan 260 jaar de loyale bewaarder van unieke technische expertise en creativiteit. De Zwitserse fabrikant biedt horloges met het Zegel van Genève die volledig met de hand zijn gemaakt.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Gratis retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Vacheron Constantin

Vacheron Constantin heeft zowel unieke vintage als toonaangevende moderne modellen in zijn collectie. Zo heeft u de keuze uit typisch klassieke modellen, bewerkt met unieke vormen en subtiele details. Er bestaat voor elk persoon een uniek bijpassend Vacheron Constantin horloge. De Vacheron Constantin horloges bevatten zeer complexe uurwerken. Zo ook een van de bekendste modellen dat bekendstaat als het meest complexe zakhorloge: de Reference 57260, bestaande uit 57 complicaties. Het Vacheron Constantin horloge bestaat uit een dubbelchronograaf, repetitieslagwerk, wekkerfunctie, maanfaseweergave en meerdere kalenders. Het merk is foutloos wanneer we kijken naar het ontwerpproces en de afkomst. Kom de collectie bekijken in een van onze GASSAN Boutiques in Amsterdam.

Vacheron Constantin horloges

Het merk Vacheron Constantin werd in 1755 opgericht door Jean-Marc Vacheron. In 1819 sloot François Constantin zich bij hem aan, waardoor de merknaam Vacheron Constantin ontstond. Vacheron Constantin horloges kenmerken zich door een bescheiden en klassiek uiterlijk. Dit is terug te zien in de Traditionnelle collectie. Vacheron Constantin staat bekend om zijn exclusieve modellen, zoals de vijfentwintig exemplaren van Tourbillon, de veertig exemplaren van de Globe en het meest gecompliceerde polshorloges ooit: de zeven exemplaren van de Tour de I’lle. Het laatste heeft een uurwerk van 834 onderdelen en is ontstaan uit 10.000 uren aan onderzoek en ontwikkeling. Bij GASSAN kunt u terecht voor verschillende collecties. Hierdoor is er altijd een Vacheron Constantin dat aan uw wensen voldoet.

Vacheron Constantin Overseas

De adembenemende Overseas collectie is in 2016 opnieuw uitgevonden. Binnen deze collectie staat de geest van het reizen centraal. Ontdek de wereld en geniet van al het moois. Door de verwisselbare banden kunt u deze horloges passend maken voor elke gelegenheid.

Vacheron Constantin Traditionnelle

De Traditionnelle horloges zijn uurwerken met een geschiedenis. Deze horloges tonen uitzonderlijke details in de bijzondere wijzerplaten. Deze modellen stralen vakmanschap uit dat wordt doorgegeven van generatie op generatie.

Vacheron Constantin Harmony

De Harmony horloges zijn prachtexemplaren voorzien van een vierkante kast. Elk van deze ontwerpen is uniek en heeft een klassieke uitstraling door de lederen band. Vind uw perfecte Harmony horloge bij GASSAN.