Palladio kopen – Gassan.com
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Palladio

De naam "Palladio" herinnert aan de belangrijkste Renaissance-architect van Noord-Italië en woordspelt tegelijkertijd op het woord palla, wat "bal" betekent in het Italiaans.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Al Coro

Al Coro sieraden zijn gemaakt van 18 karaat wit, geel- of roségoud en voorzien van diamanten en andere speciaal geselecteerde edelstenen. Al Coro presenteert met trots de volgende collecties: Serenata, Mezzaluna, Gioia, Dolce Vita, Amori, Riviera, Cielo, Amici, Candy en Amalfi. Elke collectie onderscheidt zich door een overkoepelende stijl die het merk typeert. Hierdoor kunt u gemakkelijk de verschillende lijnen van Al Coro sieraden met elkaar combineren. Tegelijkertijd inspireren de collecties tot nieuwe en creatieve looks. GASSAN is de officiële dealer van Al Coro en verkoopt de juwelen in de GASSAN Boutiques. Wij maken graag een afspraak om u de juwelen te presenteren. U kunt hiervoor de onderstaande button gebruiken. Vragen over Al Coro? Benader ons via de chat, contactformulier, telefoon, mail of kom langs bij GASSAN.