Stretchy
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Stretchy

De armbanden van de Stretchy Collection van 18 karaats goud zijn echte combinatiekunstenaars: hoe meer hoe beter – absolute blikvangers! De beroemde Stretchy-collectie is een Al Coro-bestseller, gekenmerkt door meesterlijk Italiaans design en technische perfectie: de pelletarmbanden van klassiek geel-, rosé- of witgoud vormen samen sprankelende ensembles aan de pols van de drager - optioneel versierd met geselecteerde briljanten.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Al Coro

Al Coro sieraden zijn gemaakt van 18 karaat wit, geel- of roségoud en voorzien van diamanten en andere speciaal geselecteerde edelstenen. Al Coro presenteert met trots de volgende collecties: Serenata, Mezzaluna, Gioia, Dolce Vita, Amori, Riviera, Cielo, Amici, Candy en Amalfi. Elke collectie onderscheidt zich door een overkoepelende stijl die het merk typeert. Hierdoor kunt u gemakkelijk de verschillende lijnen van Al Coro sieraden met elkaar combineren. Tegelijkertijd inspireren de collecties tot nieuwe en creatieve looks. GASSAN is de officiële dealer van Al Coro en verkoopt de juwelen in de GASSAN Boutiques. Wij maken graag een afspraak om u de juwelen te presenteren. U kunt hiervoor de onderstaande button gebruiken. Vragen over Al Coro? Benader ons via de chat, contactformulier, telefoon, mail of kom langs bij GASSAN.