GASSAN | Official Timekeeper AZ Alkmaar
ContactMijnGASSAN MembershipInloggenALKMAAR- De al drie seizoenen durende verbintenis tussen AZ en GASSAN als Official Time Partner is met vijf jaar verlengd. In het AFAS Stadion werd een overeenkomst tot medio 2028 ondertekend, die het gerenommeerde juweliershuis Time Partner maakt van niet alleen AZ 1, maar nu ook van Jong AZ en de AZ Vrouwen.


Begin juni 2020 begon het verhaal van het partnerschap tussen GASSAN en AZ toen het eerste contract werd ondertekend. Als Time Partner behoudt GASSAN vermeldingen op de boardings in het AFAS Stadion en een logovermelding boven de tijdsaanduiding op de videowalls.

Decennialang
Het familiebedrijf stamt uit 1945 en werd opgericht door Samuel Gassan. Later werd het overgenomen door diens kleinzoons Benno en Guy Leeser. GASSAN levert al decennialang diamanten, juwelen en horloges van de hoogste kwaliteit. Eveneens is het een officiële Rolex-dealer, naast dat er nog vele andere merken verkocht worden.

Leeser: ‘Rijke histories vervlochten’
"De band tussen GASSAN en AZ is er al zolang ik mij kan herinneren", aldus Benno Leeser, CEO van GASSAN. "Van oudsher werd er samengewerkt met de familie Molenaar. We zijn ooit begonnen met diamant in de winkels van Wastora en later kwamen daar horloges en juwelen bij. Ook kwam ik geregeld in De Alkmaarderhout. Het is erg mooi dat de rijke histories van beide bedrijven nu zo vervlochten zijn en dat met elkaar blijven."

Koster: ‘Gemeenschappelijke visie’
AZ’s Commercieel Directeur Michael Koster is ook verheugd om de samenwerking met GASSAN als Official Time Partner verder uit te breiden. "Dit samenwerkingsverband is een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling en groei van onze club in alle facetten. We delen een gemeenschappelijke visie op kwaliteit, vakmanschap en succes. We kijken ernaar uit om te blijven samenwerken met GASSAN en samen kwaliteit op te leveren."

Eenhoorn: 'Wederzijds vertrouwen'
De nieuwe overeenkomst heeft dus niet alleen betrekking op AZ 1, maar ook op Jong AZ en AZ Vrouwen. Algemeen Directeur Robert Eenhoorn: "Het is een blijk van wederzijds vertrouwen dat het partnerschap de komende vijf jaar wordt voortgezet en ook Jong AZ en AZ Vrouwen zal beslaan. Met de hernieuwde verbintenis wordt een solide basis gelegd voor het bewerkstelligen van een succesvolle toekomst van beide partijen."

Internationaal
Het bedrijf is goed vertegenwoordigd in Nederland en daarnaast internationaal gevestigd. Zo heeft GASSAN diverse verkooppunten in Amsterdam. Zo is daar het hoofdkantoor GASSAN Diamonds - waar ook tours worden gegeven - en de prachtig verbouwde winkel GASSAN Dam Square te vinden. Laatstgenoemde staat tegenover het Koninklijk Paleis op de Dam. Ook is GASSAN één van de belangrijkste rechthebbenden van Schiphol Airport, met liefst zeventien winkels. Ook in Rotterdam is afgelopen jaar een nieuwe vestiging geopend en is GASSAN verder onder meer te vinden in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam en met acht winkels op de luchthaven in Singapore. 

1/7