GASSAN | Blessed Night x TROPHY BY GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Blessed Nights x TROPHY BY GASSAN 2023

Op dinsdag 17 oktober jl. vond de tweede, speciale editie plaats van Blessed Nights x TROPHY BY GASSAN in het Ketelhuis bij HOUSE of GASSAN. TROPHY BY GASSAN  gaat altijd voor het hoogst haalbare en dit was wederom terug te zien op deze spectaculaire avond. Bij binnenkomst in het Ketelhuis, waarvoor oogstrelende gewrapte Mclarens van Louwman Exclusive neergezet waren, kregen de gasten een welkomstcocktail geserveerd van Armand de Brignac.

Het thema van de avond was Dress to impress. De indrukwekkende outfits werden vastgelegd door de 360 photobooth van PicturePerfect. Een andere eye-catcher deze avond was de Hennesy Bar, welke nog groter was dan de vorige editie, inclusief de cocktailshakers van de LVMH-groep.

Naast het geweldige live enter­tainment van onder anderen Jonna Fraser en zijn liveband The Lions en dj Jayh Martina, kon iedereen genieten van een walking diner met live cooking van Mi­chelin-sterrenchef Dennis Huwaë van restaurant Daalder. Tijdens deze avond maakten de genodigden ook kans op een paar exclusieve sneakers van MeetUp Paris.

Dustin Huisman, oprichter van TROPHY BY GASSAN vertelt: ‘met de passie die we voor het vak hebben, is het geweldig om te zien dat de opkomst zo hoog was en de nieuwe TROPHY BY GASSAN collectie zo positief ontvangen werd.’

Check hier de aftermovie en foto’s.

1/190