Breitling Avenger horloge kopen - GASSAN Diamonds
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Breitling Avenger

De Breitling Avenger horloges worden gezien als echte professionele tijdmeters. Zowel duikers als piloten worden vaak gespot met het populaire model. Met de Avenger heeft u de functionaliteit van een pilotenhorloge en de robuustheid van een duikhorloge in één toonaangevend model.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Breitling Avenger

De Breitling Avenger lijn is gericht op liefhebbers met forse polsen. De horloges hebben namelijk een diameter van 43 tot 50 millimeter en een dikte van maximaal 17,5 millimeter. De opvolger van de bekende Avenger, de Avenger II, heeft een diameter van 43 millimeter en een hoogte van 16,5 millimeter en is daarmee net iets kleiner en dunner dan het origineel. Technisch verschillen beide modellen niet veel van elkaar. Zowel bij de Avenger als bij de Avenger II zijn de geschroefde achterkant en kroon tot 300 meter waterdicht. Een terugkomend kenmerk zijn de vier verhogingen op de lunette. De greepjes zorgen ervoor dat de lunette eenvoudig tegen de klok in kan worden gedraaid. Kom de verschillende modellen bekijken in een van onze Boutiques in Amsterdam. We helpen u graag aan het geschikte horloge.