Breitling SuperOcean Héritage horloge kopen – GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Breitling SuperOcean Héritage

De SuperOcean Héritage is een sportief en toch klassiek vormgegeven duikhorloge. Met dit horloge brengt de Zwitserse fabrikant Breitling een eerbetoon aan de eerste generatie SuperOcean horloges uit de jaren 50. De Héritage-collectie bevat modellen met drie wijzers en chronografen.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Breitling SuperOcean Héritage

Met de SuperOcean Héritage heeft u een sportief en toch klassiek sporthorloge in uw bezit. De horloges zijn een eerbetoon aan de eerste generatie SuperOcean horloges die in de jaren 50 ontworpen zijn. De Héritage collectie lijkt op het eerste oog weliswaar op zijn historische voorganger, maar het is geen exacte kopie. Het is een geheel nieuwe interpretatie, waarbij er eerder sprake is van een tijdloze look dan een retro look. In eerste instantie voorzag Breitling het horloge van een kast met een doorsnede van 38 mm. Inmiddels gaat ook Breitling mee met de trend en produceert het merk het horloge met drie wijzers ook met een doorsnede van 42 en 46 mm. Kom langs in een van onze Boutiques om een van de modellen te passen.