ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

I Do

I Do Bridal

Cherish the Love Elk moment in het leven is het vieren waard, maar niets is belangrijker dan het vieren van liefde. Hét magische element in ons leven, waardoor alles er toe doet. Liefde voor elkaar, liefde voor familie en iedereen met wie we een speciale band hebben.

Je hebt de liefde van je leven gevonden, een partner met wie je de rest van je leven wil delen. Als je diegene ten huwelijk wil vragen, breekt er een bijzondere en romantische tijd aan… Een huwelijksaanzoek plannen begint bij het uitzoeken van de perfecte verlovingsring. Een ring die laat zien hoeveel je van je geliefde houdt en hoe graag je de rest van je leven met diegene wil delen. Het uitzoeken van de ring waarmee je dé vraag stelt, is bijzonder en wij bij GASSAN weten dat. Onze experts hebben jarenlange ervaring en kunnen je van alles vertellen over de diverse ringen, stenen en stijlen. Wij adviseren je graag zodat je jouw partner kan verrassen met een oogverblindende ring die past bij jouw geliefde.

Als je geliefde ‘ja’ heeft gezegd, is het tijd om samen met je aanstaande de trouwringen uit te zoeken. Een symbool van jullie liefde. Zijn klassieke gouden ringen jullie smaak, willen jullie verschillende kleuren combineren of kiezen jullie voor een speelse diamantzetting? GASSAN heeft de expertise om voor deze speciale momenten in het leven dé perfecte ringen te vinden die bij jullie passen. Een verlovingsring en trouwring is een sieraad voor het leven dat jullie aan elkaar verbindt. We wensen jullie een mooi leven samen toe…