Ballon Blanc de Cartier – GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Ballon Blanc de Cartier

Het iconische ballon-design is ook in deze uurwerken op sublieme wijze verwerkt. De Ballon Blanc collectie is voor dragers die hun kleding en andere accessoires willen complementeren met bijzondere juwelen. Uurwerken uit deze Cartier collectie zijn te passen in één van onze Boutiques.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Ballon Blanc de Cartier

Net als de Ballon Bleu de Cartier zijn deze unieke uurwerken voorzien van een ronde horlogekast. De wijzerplaten hebben een Romeinse nummering die de exclusiviteit van Cartier omarmt. Bij de samenstelling van Cartier uurwerken komen vakmanschap en alleen de beste materialen op een ontzagwekkende manier samen. Ook de Ballon Blanc is in vele uitvoeringen én voor mannen en vrouwen beschikbaar. Voor ons aanbod kunt u online terecht of in één van onze Boutiques, waar we u graag meer vertellen over de juwelen. Ook bent u hier in de gelegenheid alle modellen te passen en advies in te winnen van onze adviseurs. Mogen we een afspraak met u maken voor een bezoek aan een GASSAN Boutique?