Cartier Clé de Cartier horloge kopen - GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Cartier Clé de Cartier

Cartier blijft de horlogewereld regeren met tijdloze uurwerken voorzien van zachte rondingen en strakke lijnen. Kom de collectie bekijken in een van onze GASSAN Boutiques in Amsterdam of bekijk de gehele collectie online. We helpen u graag bij het uitzoeken van het juiste model.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Cartier Clé de Cartier

De Clé de Cartier collectie toont met haar nieuwe vormen een bewijs van elegantie, precisie en proportie. Deze horloges zijn uitgerust met het eigen ontworpen MC-uurwerk uit 1847. De Clé de Cartier beschikt over een kleine en toch precieze datumaanduiding. Wanneer het horloge niet gedragen wordt, zal het nog 42 uur draaien. De collectie bestaat uit verschillende modellen in het roségoud, witgoud en staal. Bent u op zoek naar een echte eyecatcher? Kies dan voor het model voorzien van prachtige saffieren en briljant gesneden diamanten. Kom de collectie bekijken in een van onze Boutiques in Amsterdam of bekijk ons aanbod online.