Cartier Pasha de Cartier horloge kopen bij GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Cartier Pasha de Cartier

De Pasha collectie is perfect voor de creatieve en vrije geest. Met haar verfijnde silhouet en bijzondere horlogekroon is het Pasha de Cartier horloge een uniek prachtexemplaar. Met het QuickSwitch systeem wisselt u snel van horlogeband, waarmee u het horloge helemaal eigen maakt.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Cartier Pasha de Cartier

De Pasha collectie is er voor diegene met een creatieve geest. De huidige ontwerpen zijn gebaseerd op de originele modellen uit de jaren 80. De horloges hebben een verfijnd silhouet met een unieke horlogekroon. Het unieke QuickSwitch systeem zorgt ervoor dat u snel kunt wisselen van een klassieke gouden of stalen horlogeband naar een modieuze lederen horlogeband. Hiermee creëert u binnen no time een geheel eigen look. Kom de Pasha horloges bekijken in een van onze Boutiques in Amsterdam of bekijk de collectie op onze website. Heeft u vragen over de collectie? Neem dan contact met ons op.