ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Joséphine

Modern en vrij, keizerin Joséphine inspireerde Chaumet's sierlijke en karaktervolle creaties al meer dan twee eeuwen. De eerste grote klant van het Maison, deze wilskrachtige vrouw die soeverein werd voor liefde, heeft een stijl uitgevonden die elegantie en lichtheid combineert. Een esthetiek die de hedendaagse collecties aandrijft.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Chaumet juwelen

Het Franse merk Chaumet maakt al 230 jaar de meest luxueuze juwelen en horloges. Deze sieraden- en horlogemaker wordt ook wel de Jeweller of Feelings genoemd. De hoge kwaliteit en de unieke schoonheid maken de juwelen geschikt voor speciale gelegenheden, zoals een bruiloft. Het Franse merk voorziet alle armbanden, ringen en colliers van de meest prachtige en unieke juwelen en diamanten. Alle edelstenen worden zorgvuldige geselecteerd op puurheid en glinstering. Chaumet presenteert onder andere de volgende collecties: Complication watches, Class Oe collection, Dandy collection, Jeux de Liens collection, Joséphine en Jardins. GASSAN is de officiële dealer van Chaumet en verkoopt de juwelen en horloges van dit Franse topmerk online en in de GASSAN Boutiques. Plaats uw bestelling voor 15:00 uur en deze wordt dezelfde dag nog door ons verzonden. Uiteraard bent u ook van harte welkom in een van onze Boutiques om de sieraden en horloges in het echt te kijken. We presenteren uw favoriete items graag aan u.