MijnGASSAN MembershipInloggen

L.U.C.

L.U.C-horloges belichamen de hoogste standaard van Zwitserse uurwerken. De stappen bij het maken van L.U.C-horloges worden allemaal uitgevoerd in de ateliers in de Maison in Genève en Fleurier. Deze uitzonderlijke uurwerken die het resultaat zijn van nauwgezet vakmanschap, sluiten aan bij de ambities van de hedendaagse gentleman.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Gratis retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Gassan Diamonds HQ

Chopard horloges

Louis-Ulysse Chopard richtte zijn eigen atelier op in 1860 in Sonvilier, de Zwitserse Jura. Sinds 1963 is Chopard eigendom van de familie Scheufele. Het hoofdkantoor is gevestigd in Genève en telt meer dan 2.000 medewerkers wereldwijd. Het gehele proces van ontwerp tot distributie is onafhankelijk en verticaal sterk geïntegreerd. Er zijn inmiddels meer dan 1.400 verkooppunten en 160 Chopard winkels. Chopard heeft zijn reputatie opgebouwd met de iconische collecties: Happy Diamonds, Happy Sport en Mille Miglia. GASSAN verkoopt Chopard in de GASSAN boutiques. Wij maken graag een afspraak met u om de modellen te presenteren. Vragen over Chopard? Vul onderstaand formulier in en we reageren zo snel mogelijk.