GASSAN | Craftsmanship
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Craftsmanship

A look into the

GASSAN vertegenwoordigd vakmanschap, bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid voor al meer dan 75 jaar. Het bedrijf werd opgericht door 'grootvader' Samuel GASSAN in 1945 en destijds richtte het bedrijf zich voornamelijk op het slijpen van diamanten.

CRAFTED IN THE GASSAN ATELIER

Inmiddels beschikt GASSAN over een atelier waar veel meer mogelijk is. Hier worden sieraden ontworpen, bewerkt en op maat gemaakt. Vrijwel alles is mogelijk, waardoor GASSAN de ultieme gelegenheid biedt om diamanten juwelen te personaliseren. Door de kennis, precisie en toewijding van eigen experts en goudsmeden behoren talloze designs tot de mogelijkheden. 

Met 75 jaar vakmanschap is GASSAN gespecialiseerd in het transformeren van ongeslepen diamanten in prachtige juwelen. Van ringen, colliers en oorbellen en nog veel meer. Alles is mogelijk bij GASSAN!

Begin eerst met de zetting en kies vervolgens een prachtige diamant om een uniek stuk te creëren. GASSAN  heeft een ruim assortiment aan slijpvormen, waaronder de gepatenteerde GASSAN 121.
Zodra u de perfecte zetting en slijpvorm heeft gekozen, gaan onze in-house goudsmeden direct aan de slag met het creëren van een geheel uniek ontwerp.