GASSAN 121 diamanten online kopen: diamanten met unieke slijpvorm
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Diamanten GASSAN 121

Al generaties lang zijn de diamantslijpers van GASSAN Diamonds in Amsterdam aan het werk om de briljant slijpvorm te perfectioneren. Met de GASSAN 121 diamant is dat gelukt. De GASSAN 121 bestaat uit 121 facetten: een slijpvorm die een ongeëvenaarde en perfect schitterende diamant oplevert.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

GASSAN 121

De GASSAN 121 diamant staat bekend om de prachtige schittering door de 16 extra facetten aan de bovenkant, en 48 extra facetten aan de onderkant. De 121 facetten tellende diamant werd in 2005 geïntroduceerd en kreeg de toepasselijke naam GASSAN 121. De bijzondere slijpvorm is wereldwijd gepatenteerd, wat betekent dat GASSAN als enige diamanten in deze slijpvorm mag fabriceren. De naam van de slijpvorm wordt dan ook in iedere 121-diamant gelaserd. Vanwege zijn unieke schittering is de diamant inmiddels uitgegroeid tot de populairste serie uit onze gehele diamantencollectie.