Een onvergetelijke brunch met Life After Football en GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Voor UITGAVE 81 hebben we een fotoshoot gehad met Estelle Bergkamp, de dochter van Dennis Bergkamp en de vriendin van Donny van de Beek. In samenwerking met GASSAN en Estelle Bergkamp organiseerden we ook een onvergetelijke brunch die de echtgenotes en partners van voetballers bij elkaar bracht om onze langdurige samenwerking en het aankomende Europees Kampioenschap te vieren.

De exclusieve bijeenkomst vond plaats in het House of GASSAN, in een verfijnde en charmante setting in de GASSAN VINTAGE room, die perfect de luxueuze sfeer van GASSAN weerspiegelde. De brunch was een eerbetoon aan onze gedeelde reis met GASSAN, een partnerschap dat de tand des tijds heeft doorstaan, net als de tijdloze sieraden die ze creëren. Bovendien staat de komende maand in het teken van voetbal, en deze brunch diende als perfecte opmaat naar het Europees Kampioenschap, waar sommige partners van de gasten aan zullen deelnemen.

De gasten werden verwelkomd met vers sap en mimosa's, gevolgd door een korte rondleiding door het House of GASSAN, waar ze luxe horloges konden passen. Na de rondleiding werd een driegangenbrunch geserveerd. De gerechten omvatten een roomsoep van Nederlandse asperges, gebakken scholfilet en een heerlijk dessert van sinaasappels. Alle gangen werden vergezeld door een variëteit aan wijnen van VINVIN.

De brunch was smaakvol opgediend en de tafel was gedecoreerd in oranje en goud. De sfeer was uitstekend en bood een perfecte gelegenheid voor de vrouwen om elkaar te leren kennen en te praten in een andere setting. Sommigen ontmoetten elkaar zelfs voor het eerst en creëerden samen een dierbare herinnering, wat een perfecte basis vormde voor vriendschappen die zullen bloeien.

Na de brunch werden de gasten naar de TROPHY by GASSAN showroom gebracht, waar ze een korte uitleg kregen over de kampioensringen die ze hebben gemaakt voor Feyenoord en de Talent of the Year-ringen die ze hebben gecreëerd met 433.

Natuurlijk gingen de vrouwen niet met lege handen naar huis. Ze kregen niet alleen een exclusief LAF x FOUR Amsterdam EURO 2024 tenue, maar ook een prachtige armband van Gigi by GASSAN. Dit sieraad maakt deel uit van de Diamond Fantasy-collectie, is gemaakt van achttienkaraats goud en bevat een diamant van 0,08 karaat.

We willen al onze gasten hartelijk bedanken voor het maken van deze brunch tot een memorabel evenement. Terwijl we uitkijken naar het Europees Kampioenschap, vieren we ook de blijvende relaties en gedeelde herinneringen die evenementen zoals deze helpen creëren. Hierbij proosten we op vele verdere vieringen van het leven, voetbal, en alles daartussenin.