ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Watches and Wonders 2024
Watches and Wonders is het meest prestigieuze evenement van het jaar voor de horloge industrie. Het wordt georganiseerd door de Fondation de la Haute Horlogerie en vindt dit jaar plaats van 8 april tot 15 april in Genève. De beurs heeft bijna 50 merken mogen verwelkomen. Ontdek alle nieuwe releases en innovaties van dit jaar in de horlogebranche

David Bijlsma neemt jullie graag mee langs de verschillende merken.

GMT-MASTER II
De GMT‑Master II van Oystersteel wordt voor het eerst gepresenteerd met de Cerachrom-bezelring van grijs-zwarte keramiek die in 2023 in deze collectie werd geïntroduceerd. Er zijn twee nieuwe versies. Het ene model is uitgerust met een Oyster-band en het andere met een Jubilee-band. Hun groene 24-uurswijzer doet veel meer dan eenvoudigweg een tweede tijdzone aangeven: hij wijst naar een andere plek, die belangrijk is voor de drager en weerspiegelt zo de emoties die met elke reiziger meereizen.

TUDOR Black Bay 58 18K
TUDOR introduceert een nieuwe, gedurfde versie van zijn populaire Black Bay 58, van massief 18 kt geelgoud met een open kastachterkant, Manufactuur Kaliber en nu ook een massief gouden band met ‘T-fit’-sluiting. 

TAG Heuer Monaco Split-Seconds Chronograph
Ontdek de nieuwste TAG Heuer Monaco Split-Seconds Chronograph in RACING RED en original blue. Met zijn stoere zwarte DLC-gecoate titanium kast en rode accenten, zoals de rode gelakte rattrapante wijzer, is de Monaco Split-Seconds Chronograph een dynamische hommage aan het rijke race-DNA van TAG Heuer, geïnspireerd door snelheid en motorsport.

De originele blauwe tint op de split-seconds wijzer en de titanium wijzerbogen op de wijzerplaat brengen een levendige eerbetoon aan het originele Monaco-model uit 1969, waardoor het een moderne en dynamische uitstraling krijgt.

Panerai Submersible QuarantaQuattro Luna Rossa Ti-Ceramitech™
Ontdek de kern van innovatie met de Submersible QuarantaQuattroTi-CeramitechLuna Rossa PAM01466. Vervaardigd uit gloednieuwe Ti-Ceramitechmateriaal, vertegenwoordigt dit uurwerk het resultaat van zeven jaar onderzoek en ontwikkeling. Lichter dan staal, maar sterker dan keramiek, waterbestendig tot 500 meter, is het de hoogtepunt van techniek en ontwerp. Duik met Panerai mee.

Jaeger-leCoultre Master Ultra Thin Perpetual Calendar 
Het slanke ontwerp van het Master Ultra Thin Perpetual Calendar horloge herbergt het in-house kaliber 868, dat een gangreserve van 70 uur belooft. De goed uitgebalanceerde verhoudingen en verfijnde lugs op de gepolijste stalen kast zorgen voor een uiterst comfortabele pasvorm. Zijn wijzerplaat met een zilveren achtergrond met zonnestraalpatroon benadrukt de maanfase op de middag, de Dauphine wijzers met hun dubbele satijnen afwerking, de minuutsporen, de langgerekte uurmarkeringen, het aangebrachte JL-logo. Op deze eeuwigdurende kalender geven de drie tellers de datum weer om 3 uur, de dag van de week om 9 uur en de maand om 6 uur.

Frederique Constant Classic Moonphase Date Manufacture
Het flagship model van Frederique Constant, de Classic Moonphase Date Manufacture, is ingetogen, elegant en eigentijds, en blijft trouw aan zijn traditionele DNA, zelfs terwijl de collectie wordt uitgebreid met nieuwe variaties van 40 millimeter, voorzien van de nieuwe Classic stalen kast.Ontworpen voor dagelijks gebruik - en voor alle liefhebbers van het horloge-erfgoed van Genève - heeft het horloge een nieuwe, opgeruimde zonnestraal wijzerplaat, met delicate wijzers aangedreven door een nieuwe FC-716 uurwerk. Dit laatste is intern ontwikkeld en heeft een gangreserve van 72 uur.De Classic Moonphase Date Manufacture is zo betrouwbaar dat de prestaties nu gegarandeerd zijn voor vijf jaar. Dit zeldzame, verfijnde, geavanceerde en nauwkeurige stuk is zeer betrouwbaar, gebaseerd op een 4hz uurwerk dat bijna tien jaar geleden is ontwikkeld door Frederique Constant.

Chanel J12 Couture
Maak kennis met de Mademoiselle J12 Couture, een meesterwerk dat elegantie combineert met innovatie. De wijzerplaat toont het iconische silhouet van Mademoiselle in haar tijdloze zwart-witte pak. Achter haar brengt een betoverende draaiende schijf gouden motieven tot leven, geïnspireerd door veiligheidsspelden en couture paspoppen, die voortdurend in beweging zijn.

Vervaardigd als een gelimiteerde editie, pronkt dit horloge met een kast van zwart hoogwaardig keramiek en matzwart gecoat staal, uitstralend duurzaamheid en verfijning. De saffieren kristallen achterkant van de kast toont trots de inscriptie "LIMITED EDITION", wat een exclusieve touch toevoegt

Montblanc Iced Sea 0 Oxygen Deep 4810
Na gestreefd te hebben naar de grootste hoogten, verkent Montblanc het mariene universum op 4810 meter onder zeeniveau met de Montblanc Iced Sea 0 Oxygen Deep 4810. De gletsjerpatroon wijzerplaat is geïnspireerd op de Mer de Glace - de Zee van IJs - de belangrijkste gletsjer van het Mont-Blanc Massief. De textuur ervan is bereikt met behulp van een bijna vergeten voorouderlijke techniek genaamd gratté-boisé. Gehuisvest in een 43 mm titanium kast volledig vrij van zuurstof met een schild dat de schroefkroon beschermt, wordt dit duikhorloge geleverd met een achterkant van de kast versierd met een 3D-gravure van het uitzicht dat duikers zien wanneer ze onder het ijs duiken. Het horloge wordt aangedreven door het Manufacture van Montblanc, COSC-gecertificeerd, automatisch MB 29.29 uurwerk, met ongeveer vijf dagen gangreserve, en voldoet aan de ISO 6425-norm voor diepzeeduiken. Het is waterbestendig tot 4810 meter.

Cartier Reflection
Doorkruis naar de andere kant van de spiegel, waar tijd speelt met verschijningen. Het Cartier Reflection-horloge begint met de ongekende royale architectuur van de open armband, die openwerk en gepolijst reflecterend goud combineert met langgerekte lijnen en gedefinieerde randen. De spanning bereikt zijn hoogtepunt wanneer een delicate wijzerplaat zijn reflectie ontmoet, waar de tijd lijkt terug te lopen.