ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Nieuwe Rolex-horloges 2024

Met zijn nieuwste creaties steekt Rolex een paar van zijn meest iconische modellen in een fris nieuw jasje.
De horloges van 2024 bieden een unieke harmonie van materialen, kleuren en texturen en laten zien dat het merk voortdurend emoties wil oproepen in de horlogerie en tegelijkertijd pal staat voor topkwaliteit tot in het kleinste detail. De vakkundige horlogemakers van Rolex zijn aan de slag gegaan met contrasten en hebben een harmonieus evenwicht gevonden tussen functionaliteit en schoonheid, tussen prestaties en luxe, en tussen traditie en innovatie.

Oyster Perpetual GMT-Master II Een weerklank van emoties

Voor het eerst wordt de Oyster Perpetual GMT-Master II in Oystersteel gepresenteerd met de Cerachrom bezel insert in grijs en zwart keramiek, geïntroduceerd in 2023. Zijn groene 24-uurswijzer toont veel meer dan alleen een alternatieve tijdzone. Het wijst naar een andere locatie die resoneert met de drager - een herinnering aan de emoties die elke reiziger vergezellen.

Oyster Perpetual Day-Date Harmonie in variaties

Wijzerplaten die ombré zijn, blauwgroen van kleur, of van parelmoer wit moeder van parel. Gefacetteerde, gedesegmenteerde Romeinse cijfers en gefacetteerde uurmarkeringen. Een lunet gezet met trapeze-geslepen diamanten. De nieuwe versies van de Day-Date drukken het blijvende verlangen van het merk uit naar zeldzame en veelzijdige expertise die te vinden is in zelfs de kleinste details. Kleuren, materialen, motieven, uurmarkeringen - elk element draagt bij aan de harmonie van de nieuwe combinaties.

Perpetual 1908 Elegantie in beweging

De Perpetual 1908 is nu beschikbaar in 950 platina met een ijsblauwe wijzerplaat, een tint die exclusief is voor Rolex-horloges in dit prestigieuze metaal. Op deze guilloché wijzerplaat met een rijstkorrelmotief kaatst het licht af van het verhoogde patroon, waardoor een verscheidenheid aan reflecties ontstaat bij elke beweging van de pols. Een horloge van zeldzame onderscheiding, de nieuwe 1908 is een visueel meesterwerk dat zijn unieke identiteit bevestigt met elegantie en finesse.e van de nieuwe combinaties.

Oyster Perpetual Rolex Deepsea Licht in de diepste duisternis

De eerste Rolex diepzeeduikershorloge in 18 kt geelgoud, de nieuwe Oyster Perpetual Rolex Deepsea is gehuld in blauw op zijn wijzerplaat, zijn lunetinzetstuk en zijn compressiering. Gemaakt van blauwe keramiek - een technische innovatie die het resultaat is van een baanbrekend productieproces - is deze Cerachrom ring versierd met een circulaire satijnen afwerking. Waardevol en technisch. Helder en abysisch. Majestueus en innovatief. Deze nieuwe versie van de Rolex Deepsea is ontworpen om te schitteren in de diepten van de oceaan.

Oyster Perpetual Cosmograph Daytona Een voortdurend heruitgevonden icoon

Rolex presenteert twee nieuwe versies van de Oyster Perpetual Cosmograph Daytona waarvan de wijzerplaten zwart en wit natuurlijk parelmoer contrasteren, en een lunet bezet met briljant geslepen diamanten. Deze herinterpretaties van het iconische horloge bereiken de perfecte balans tussen precisie en kostbaarheid. De horloges, gemaakt van 18 kt witgoud, schrijven een nieuw hoofdstuk in het legendarische verhaal van een model dat bekend staat om een overvloed aan variaties, waarbij het potentieel in elk van ons wordt opgeroepen voor voortdurende heruitvinding.

Oyster Perpetual Sky-Dweller De symfonie van reflecties

Verfijnd, technisch en onderscheidend, de Oyster Perpetual Sky-Dweller in 18 kt Everose- of geelgoud is nu verkrijgbaar met een Jubilee-armband. Door afwisseling in grootte en afwerking van de schakels, valt de Jubilee-armband in 18 kt goud op door zijn overvloed aan reflecties en harmonieuze vormen. Ontworpen om vermoeide reizigers in staat te stellen snel hun weg te vinden, bevestigt de Sky-Dweller zijn elegantie en is een genot voor de zintuigen.

Rolex
Nieuwe horloges 2024

Lees meer