ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Onthulling van TUDOR's nieuwe gedurfde horlogemodellen

Bij Watches & Wonders 2024 heeft TUDOR vier nieuwe toevoegingen aan zijn gedurfde productassortiment onthuld. Deze nieuwe horloges behouden kenmerkende elementen uit het verleden van het merk, terwijl ze tegelijkertijd de weg banen voor technische innovaties die wijzen naar de toekomst.

Black Bay 58 GMT

Maak kennis met de Black Bay 58 GMT, een geheel nieuwe toevoeging aan de Black Bay-lijn, met de kenmerkende 39mm kast van de Black Bay 58, uitgerust met TUDOR's nieuwe GMT Manufacture Calibre MT5450-U.

Black Bay

De nieuwste versie van de Black Bay van TUDOR heeft een monochromatische esthetiek en is verkrijgbaar met een roestvrijstalen armband met 5 schakels met gepolijste en matte afwerkingen, voorzien van de TUDOR "T-fit" sluiting.

Black Bay 58 18K

Maak kennis met de nieuwe TUDOR Black Bay 58 18K, met een 39mm gouden kast, een massief gouden 3-schakel armband, een "gouden groene" wijzerplaat en lunette, en een COSC-gecertificeerd Manufactuurkaliber.

Clair de Rose

Met een knipoog naar zijn esthetische codes uit het verleden, presenteert TUDOR zijn kenmerkende "TUDOR Blue" wijzerplaat op de gedurfde maar delicate Clair de Rose, verkrijgbaar met Romeinse cijfers of diamanten uurmarkeringen.