Greubel Forsey horloges - GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

GREUBEL FORSEY

Greubel Forsey horloges zijn niet meer online verkrijgbaar. U kunt de horloges bekijken in onze vestigingen op Schiphol. Het is wel mogelijk om een vraag te stellen via het onderstaande contactformulier.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Greubel Forsey horloges

Toen Robert Greubel en Stephen Forsey samen gingen werken en Greubel Forsey in 2004 lanceerden, waren ze het erover eens dat er nog steeds ruimte was voor creativiteit bij het ontwikkelen van complicaties bij het maken van horloges. Hun doel was om de prestaties van bestaande complicaties te verbeteren, maar ook om innovatieve mechanismen te bedenken. In de loop der jaren hebben ze hun creatieve benadering van mooie uurwerken aangescherpt. De technische en esthetische aspecten vullen elkaar aan en geven aanleiding tot gedurfde creaties. Creaties van Greubel Forsey zijn met vele prijzen geëerd en worden elk jaar gepresenteerd in de Salon International de la Haute Horlogerie (SIHH) in Genève, waar enkele van de meest prestigieuze horlogemerken zijn samengebracht. Robert Greubel en Stephen Forsey maken elk jaar iets minder dan honderd uurwerken - wat veel zegt over de kwaliteit van hun vakmanschap en aandacht voor detail. GASSAN is de officiële dealer van Greubel Forsey en verkoopt de modellen in de GASSAN Boutiques. Wij maken graag een afspraak om u de modellen te presenteren. U kunt hiervoor de onderstaande button gebruiken. Vragen over Greubel Forsey ? Benader ons via de chat, contactformulier, telefoon, mail of kom langs bij GASSAN.