Khaki Field kopen – Gassan.com
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen
Khaki Field

Khaki Field

Bent u op zoek naar het ideale militaire horloge? De Khaki Field-collectie omvat klassieke horloges in legerstijl die in de loop van de tijd zijn uitgeprobeerd. Robuust en veerkrachtig, ze zijn klaar voor het buitenleven en kunnen concurreren met de beste sporthorloges die er zijn. Gebouwd voor de avonturiers van het leven, de horloges zijn gegarandeerd geschikt voor uw behoeften in het veld.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Gratis retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Hamilton horloges

De Hamilton horloges beschikken over een rijke geschiedenis. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werden Hamilton horloges namelijk gedragen door de militairen van het Amerikaanse leger. In veel van de huidige modellen is deze invloed nog goed zichtbaar. De horloges worden voorzien van de nieuwste moderne technieken en een nostalgisch design. De Hamilton horloges zijn onderverdeeld in zeven verschillende collecties: de Khaki Aviation, Khaki Field, Ventura, Jazzmaster, American Classic, Khaki Navy en de Broadway. Heeft u intresse in een van deze horloges? Kom gerust eens langs in een van onze Boutiques om de horloges te komen bekijken. We vertellen u graag alles over de verschillende collecties en de rijke geschiedenis die dit prachtige merk kent.