Khaki Navy kopen – Gassan.com
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Khaki Navy

Ben je op zoek naar inspiratie als het gaat om navy horloges? Laat Hamilton je meenemen op een reis door hun beste duikhorloges en onderwatertijdopnemers. Geïnspireerd door mariene pioniers en ontworpen met oceaanverkenners in het achterhoofd, zal de Khaki Navy-collectie gegarandeerd een plons maken in de stijl. Met lichtgevende displays en het vertrouwen van Hamilton-kwaliteit voelen deze horloges zich thuis op, in of onder het water.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Hamilton horloges

De Hamilton horloges beschikken over een rijke geschiedenis. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werden Hamilton horloges namelijk gedragen door de militairen van het Amerikaanse leger. In veel van de huidige modellen is deze invloed nog goed zichtbaar. De horloges worden voorzien van de nieuwste moderne technieken en een nostalgisch design. De Hamilton horloges zijn onderverdeeld in zeven verschillende collecties: de Khaki Aviation, Khaki Field, Ventura, Jazzmaster, American Classic, Khaki Navy en de Broadway. Heeft u intresse in een van deze horloges? Kom gerust eens langs in een van onze Boutiques om de horloges te komen bekijken. We vertellen u graag alles over de verschillende collecties en de rijke geschiedenis die dit prachtige merk kent.