GASSAN Diamonds | HOUSE OF GASSAN
MijnGASSAN MembershipInloggen

HOUSE OF GASSAN

HOUSE of GASSAN biedt een briljante kijk in de wereld van diamanten, juwelen en luxe horloges. GASSAN Diamonds is een familiebedrijf dat al meer dan 75 jaar staat voor vakmanschap, bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid.

HOUSE of GASSAN biedt een Luxury Shopping Experience met een historisch karakter, bedoeld voor de consument die op zoek is naar een luxe (gepersonaliseerde) aankoop van emotionele waarde voor een belangrijke gebeurtenis in zijn of haar leven.

GASSAN onderscheidt zich van andere warenhuizen door een authentieke ervaring te creëren voor diamanten, (op maat gemaakte) juwelen en horloges. Het historische pand aan de Nieuwe Uilenburgerstraat ademt dan ook het vakmanschap. Dit is een uniek kenmerk; GASSAN polijst en slijpt diamanten in eigen huis. Een ultieme ervaring die wij aanbieden bij HOUSE of GASSAN.

Met behulp van diverse shop in shops hebben we een warenhuis uitstraling weten te creëren. De shop in shops worden omringd door onze eigen GASSAN stijl, wat zorgt voor een fantastische uitstraling. HOUSE OF GASSAN is de grootste juwelier in Nederland met juwelen-en horlogemerken als Tudor, IWC, Jaeger-LeCoultre, Longines, Messika, Chopard en vele andere merken zoals onze eigen GASSAN merken: GASSAN 121, TROPHY BY GASSAN, Choices by DL, Gigi by GASSAN, en GASSAN pre-owned.