ContactMijnGASSAN MembershipInloggen
Bent u op zoek naar een mooie beloning voor uw medewerkers, een uniek event om uw waardering te tonen of een gepersonaliseerd relatiegeschenk: de mogelijkheden binnen GASSAN’S Incentives programma zijn enorm. 

Wij geloven dat je successen en geslaagde gebeurtenissen moet vieren met bijzondere geschenken: een mooi juweel of horloge is een blijvende herinnering aan een behaald succes.

Van een gecustomized juweel of horloge als beloning voor uw medewerkers tot een GASSAN Giftcard als incentive. En van een workshop waarin u en uw medewerkers alles leren over diamanten en horloges tot een walking dinner of borrel met externe partners in ons bijzondere hoofdkantoor: er is veel mogelijk in het GASSAN Incentives programma voor bedrijven. 


Voor welke GASSAN Incentives er ook wordt gekozen, de ervaring is er één uit duizenden. Een bijzondere beleving op een unieke locatie.

UNIEKE ERVARING

Ons hoofdkantoor aan de Nieuwe Uilenburgerstraat in Amsterdam is een bijzondere plek. Sinds 1879 deed het dienst als diamantslijperij en Samuel Gassan, de oprichter van het familiebedrijf en grootvader van huidige CEO Benno Leeser, leerde hier diamantslijpen. Op deze unieke en sfeervol ingerichte locatie organiseren we events, ook voor andere bedrijven. Vier bijvoorbeeld een bedrijfsfeest voor uw medewerkers en zakenrelaties tussen de mooiste en meest exclusieve juwelen en luxury watches of volg samen workshops over diamanten of het maken van horloges. 


We werken met externe partners zoals high-end cateringbedrijven en koks en zorgen voor een waanzinnig event en een unieke ervaring en beleving.

FOOD & DRINKS

Samen met onze externe high-end partners organiseren we geweldige exclusieve events.

WORKSHOPS

Leer met uw bedrijf meer over diamanten, juwelen en horloges en volg bijvoorbeeld een horlogeworkshop of een loepcursus.

MUSIC

Netwerken, borrelen, dineren en dansen op een bijzondere en sfeervol ingerichte locatie.

GIFTCARD

Laat de keuze aan uw medewerkers of zakenrelaties door een GASSAN Giftcard te schenken. 


Zij kunnen op een eigen moment de kaart inwisselen en een mooi horloge of juweel voor zichtzelf kopen. Het bedrag dat u wilt schenken kunt u zelf kiezen, de maximale waarde van één GASSAN Giftcard is €1000. 

De GASSAN Giftcard verloopt niet en het is mogelijk om meerdere giftcards voor één aankoop te verzilveren. Zo kan een bedrag worden opgespaard en kunnen medewerkers of zakenrelaties iets kopen wat ze écht mooi vinden, als een bijzondere herinneringen aan bijvoorbeeld een prestatie. GASSAN Giftcards kunnen zowel online als in de GASSAN Boutiques (m.u.v. GASSAN Schiphol) worden verzilverd.

MAAK KENNIS MET ONZE EIGEN MERKEN

HORLOGES

Exclusief en kwaliteit: bij GASSAN is er voor iedereen een passend horloge te vinden. Als Incentives is er keuze uit GASSAN’s eigen merken GASSAN Watches en Guy David.


GASSAN Watches
Zwitserse kwaliteit meets Nederlands design. De GASSAN Watches collectie bevat prachtige designhorloges voor heren en dames.


GUY DAVID
David Bijlsma en zijn zoon Guy ontwerpen samen de horloges voor het merk Guy David. Het merk heeft stijlvolle en moderne dames- en herenhorloges met een klassiek uiterlijk in de collectie.

JUWELEN

Het bijzondere en mooie van juwelen is dat ze jarenlang meegaan en van generatie op generatie kunnen worden doorgegeven, als een blijvende herinnering waar u lang plezier van heeft. GASSAN heeft een breed aanbod aan high-end juwelen van eigen merken.


GASSAN 121
GASSAN heeft een eigen en unieke slijpvorm, de GASSAN 121. Een ‘gewone’ briljant heeft 57 facetten, de GASSAN 121 heeft er maar liefst 121. Die 64 meer facetten zorgen ervoor dat de steen nog meer schittert. Er zijn ringen, oorbellen, armbanden en colliers met de GASSAN 121 verkrijgbaar.

GASSAN Jewels
De stijlvolle juwelen van het merk GASSAN Jewels hebben – zoals u van ons gewend bent – een zeer hoge kwaliteit. De collectie bestaat uit wit-, geel- en roségouden juwelen, in 14 of 18 karaat.


GASSAN Fine Jewelry by GiGi
De collectie van het merk GASSAN Fine Jewelry by GiGi is elegant, modern en speels. Kleine symbolen zoals hartjes, klavertje vier en pijlen staan centraal binnen de collectie en geven de 14 karaat gouden juwelen een jonge en frisse uitstraling.

CUSTOMIZED ENDLESS POSSIBILITIES

Bent u op zoek naar een geschenk om een medewerker of zakenrelatie persoonlijk te bedanken of te belonen? Onze juwelen en horloges kunnen gepersonaliseerd worden. 

Kies bijvoorbeeld voor gravure in een ring, een inscriptie op de achterkant van een horloge of een aangepast juweel. Er is enorm veel mogelijk binnen GASSAN’s Incentives programma. Onze experts adviseren en denken graag mee.

CORPORATE & CUSTOMIZED

Wilt u een bijzonder corporate item laten ontwerpen om uw medewerkers of zakenrelaties in het zonnetje zetten? Een relatiegeschenk waarin het logo van uw bedrijf is verwerkt, een one-of-a-kind horloge met aan de achterkant een inscriptie vanuit het bedrijf of een juweel met gravure? 

Ook op het gebied van corporate customization zijn de mogelijkheden binnen GASSAN Incentives enorm. Onze in-house goudsmeden, diamantslijpers, horlogemakers en ontwerpers adviseren en denken graag mee om samen iets moois te creëren.

PENNEN

Naast juwelen en horloges heeft u bij GASSAN Incentives ook de keuze uit de stijlvolle pennen van het Duitse merk Montblanc. Het klassieke merk werd in 1906 opgericht door Alfred Nehemias en staat vandaag de dag nog steeds bekend om de elegante en tijdloze modellen, zoals de Meisterstück vulpen.

GASSAN’S SERVICE EN KWALITEIT

Met onze Incentives krijgt u de kwaliteit en service die u van GASSAN gewend bent. Onze producten hebben de hoogste kwaliteit en de wensen van uw bedrijf de hoogste prioriteit. Wij denken mee en realiseren samen met u een bijzonder en uniek Incentives programma, passend bij uw bedrijf. Uw bedrijf heeft steeds persoonlijk contact met een eigen contactpersoon en uiteraard staat privacy bij ons hoog in het vaandel.

VAKMANSCHAP EN EXPERTISE

Ruim 75 jaar geleden werd GASSAN opgericht door Samuel Gassan en het familiebedrijf heeft zich sindsdien bewezen als expert op het gebied van de hoogste kwaliteit diamanten en de mooiste juwelen en luxury watches. Door de kennis en jarenlange ervaring van onze goudsmeden, diamantslijpers, horlogemakers en designers is er veel mogelijk. Nergens in Nederland vind je zoveel exclusieve designs, topmerken, vakmanschap en expertise op één plek.

Wilt u meer informatie over GASSAN Incentives? Neem contact op via onderstaand formulier.