Moments of Happiness in Amsterdam
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Moments of Happiness in Amsterdam

Iedereen streeft ernaar: gelukkig zijn. Maar wat is het eigenlijk, geluk? Geluk is tevreden zijn, geluk is een gevoel, geluk draait onder andere om positieve emoties. Kortom: geluk is in meerdere momenten uit te drukken.

Nederland staat de afgelopen jaren in de top 10 van de meest gelukkige landen ter wereld. Niet voor niets uiteraard, want hoe trots zijn wij op de hidden gems die Nederland en met name Amsterdam ons te bieden hebben?


Wij nemen je graag mee voor geluksmomentjes in Amsterdam door je de plekjes in de stad te laten zien waar GASSAN Diamonds mooie momenten koestert. 


Ben jij het met ons eens en heb jij ook een favoriete plek in Amsterdam waar je gelukkig van wordt of waar je mooie herinneringen aan hebt? Deel dit dan met ons via Instagram en tag @gassandiamonds, en maak kans op een koetsentocht voor twee door onze prachtige stad; making new and happy memories in Amsterdam!

Benno Leeser - Diamantbeurs

A moment of pride "De oude Diamantbeurs is een prachtig gebouw en inmiddels schitterend gerestaureerd. Een waar icoon voor Amsterdam als diamantstad! Voor mij extra bijzonder, omdat het gelegen is tegenover het voormalige GASSAN pand. De gouden initialen van mijn grootvader Samuel Gassan, oprichter van het bedrijf, zijn nog duidelijk zichtbaar vanuit De Diamantbeurs. Een locatie dus van grote waarde."

Kitty Leeser - Koninklijk Theater Carré

A moment of connection "Het Koninklijk Theater Carré is een plek waar wij Amsterdammers erg op trots op mogen zijn. Geopend door Oscar Carré in 1887. De heerlijke theatersfeer is hier optimaal. Van de rode pluche tot aan de prachtige kroonluchters. Ik heb hier veel mooie voorstellingen gezien. Bij uitstek is mijn favoriete voorstelling het Wereldkerstcircus Dit is ons jaarlijkse familie-uitje al zeker 33 jaar! Helaas in 2020 niet. Ook het recente streamconcert was geweldig! Zij verdienen onze steun."

Debora Leeser - Het Scheepvaartmuseum

A moment of celebration "Een foto van een herinnering uit één van de mooiste momenten uit mijn leven. Toen we binnen kwamen ging er een unieke wereld voor ons open. Een waanzinnige ervaring op voor mij de meest bijzondere plek in Amsterdam."

Dustin Huisman - Het Amsterdamse Bos

A moment of harmony "Een fijne plek waar ik graag kom om te sporten en om even tot rust te komen."

Koetsentocht Amsterdam

Wanneer je met 3Carriages een koetsrit maakt kun je erop vertrouwen dat je in goede handen bent. Je ziet de stad op een unieke en intieme manier. Onvergetelijke koetsritten, met een verhaal. Tijdens de rit wordt er een mooi verhaal vertelt over de stad door de koetsier, dus heel persoonlijk.

David Bijlsma - Dam

A moment of reflection "Als ik op de Dam ben voel ik mij zeer verbonden met Amsterdam; de Dam is het kloppend hart van de stad. Dat merk je aan alles en geeft mij een sterk geluksgevoel. Het paleis op de Dam is een icoon en dat wij daar tegenover GASSAN Dam Square hebben, geeft daar een extra dimensie aan."

Gytha Bijlsma - Adam Toren

A moment of joy "Wanneer ik vanuit hier uitkijk over ons prachtige Amsterdam krijg ik het gevoel dat de wereld aan je voeten ligt! Het schitterende uitzicht geeft een gevoel van vrijheid en geluk, wat tot een jaar geleden zo gewoon leek, maar waarvan we ons nu allemaal en wereldwijd, realiseren hoe kostbaar en bijzonder dit eigenlijk is!"

Stadsherstel Amsterdam

Wil je Amsterdam en haar parels ook helpen om overeind te blijven in deze moeilijke tijden? GASSAN Diamonds heeft in samenwerking met UNESCO een goed doel in Amsterdam uitgekozen, waarbij een deel van de opbrengst van GASSAN's Lucky Charms wordt gedoneerd aan Stadshertsel Amsterdam.


Stadsherstel is 1956 jaar geleden opgericht vanuit particulier initiatief. De stad stond er toen zeer verwaarloosd bij en er waren plannen om vooral het wonen buiten het stadscentrum te concentreren en juist in de stad winkels, kantoren, hotels met de benodigde parkeermogelijkheden te realiseren.