ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Het Kapiteinenfestival

Al twee jaar lang maken zakenvrienden Yves Gijrath, CEO van Masters HQ, en Erik de Vlieger de succesvolle enspraakmakende podcast The GYGS. Uitgeroepen tot beste nieuws en opinie podcast van Nederland. Alléén te beluisteren op podcastplatform De Kapiteinenlijn. Een uniek concept meteen unieke groep luisteraars. De Kapiteinen.

Voor het eerst in Nederland vindt op 4 juni aanstaande de allereerste levende podcast plaats. De unieke onderdelen van de podcast komen op deze dag tot leven. Met bekende Nederlanders, live optredens, eten en drinken. Een feestelijke en vooral humorrijke dag.

En verder: foodtrucks, gevulde schatkamers, het Kapiteinentheater onder leiding van Toine van

Peperstraten en de Captains Club.

Het Kapiteinenfestival vindt plaats in het Taets in Amsterdam – Zaanstad, van 12.00 – 22.00 uur.

GASSAN is op deze dag ook aanwezig met haar eigen stand. Hier bent u van harte welkom om een drankje te drinken in combinatie met heerlijke hapjes van Ron Gastrobar. Zoals u van ons gewend bent hebben wij ook een selectie gemaakt uit onze uitgebreide Haute Joallerie en Haute Horlogerie collecties van eigen merken en daarnaast van bekende toonaangevende high-en merken. Tevens is er ook een goudsmid aanwezig om uw juwelen weer helemaal te laten schitteren.

U ontvangt twee kaarten voor het event. RSVP hier.

Wilt u ook een account aanmaken voor de mijnGASSAN omgeving, klik dan hier.