Longines horloges: bekijk de collectie - GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Longines

Longines is een Zwitsers horlogemerk met een rijke historie. In 1832 begon de heer Auguste Agassiz zijn horlogebedrijf dat later Longines heet. Longines is onder meer bekend van de volgende collecties: Master collectie, Heritage collectie, Hydroconquest, Elegant collectie.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Longines

Al sinds de oprichting in 1832 staat de fabriek van Longines in Saint-Imier in Zwitserland. Met dezelfde passie, precisie en elegantie als toen het bedrijf werd opgericht en in dezelfde horlogefabriek produceert het bedrijf high end horloges. Het logo, een zandloper met vleugels, prijkt fier op de gevel. Samen met de bedrijfsnaam is het een kwaliteitszegel, een garantie voor de uitstekende kwaliteit van de horloges. Bij het bedrijf werken ‘s werelds beste horlogemakers, die in vijf series de essentie van het merk hebben samengevat. Maak kennis met de luxehorloges van Longines en ontdek waarom het merk het langst geregistreerde horlogemerk ter wereld is. Klassiek, elegant en uiterst precies; dat is waar Longines voor staat. GASSAN is de officiële dealer van Longines en verkoopt de modellen in de GASSAN Boutiques. Wij maken graag een afspraak om u de modellen te presenteren.

Longines Présence

Ontdek de verfijndheid van de Longines Présence horloges en laat u betoveren door de harmonieuze lijnen. De tijdloze geraffineerdheid van de horloges komt naar voren in acht schitterende modellen: DolceVita, PrimaLuna, Symphonette, La Grande Classique de Longines, Présence, Flagship, Longines Lyre en Agassiz. Stuk voor stuk technische hoogstandjes die u bij iedere gelegenheid op een elegante manier vergezellen.

Longines Conquest

De mechanische horloges uit de Longines Watchmaking Tradition-serie zitten vol karakter en charme. De vele innovaties van de horlogemaker komen tot leven in de Watchmaking Tradition en hebben ervoor gezorgd dat het logo van Longines te boek staat als een symbool voor de elegantie en expertise van de Zwitserse horlogemakerij. Bij Gassan tonen wij u graag de beroemde collecties van Longines, zoals de Master, de Conquest Classic en de Saint-Imier.

Longines Equestrian

Het Zwitserse Longines heeft sinds 1878 een stevige connectie met de paardensport. Het bedrijf produceerde een bijzondere chronograaf met een jockey erin gegraveerd. De Equestrian-modellen zijn doordrongen van innovatie, geheel volgens de Longines-traditie. De elementen van de uurwerken zijn geïnspireerd door oude horloges en de moderne elementen die typerend zijn voor de hedendaagse paardensport. De verschillende modellen uit de serie bevatten veel luxueuze details als eerbetoon aan Longine’s passie voor de hippische sport.

Longines HydroConquest

De Sport-serie van Longines is zichtbaar geïnspireerd door de hechte band van het merk met de sportwereld. De horloges belichamen deze connectie door hun innovatieve, maar tegelijkertijd verfijnde creaties. Ze illustreren de zoektocht naar prestatie waar Longines bij ieder uurwerk naar streeft. De Sport-horloges zijn elegant en bieden haar drager exceptionele technische eigenschappen. De Longines Sport-horloges worden gedragen door beroemde sporters, zoals Olympisch gymnastiekkampioen Kochei Uchimura.

Longines Spirit

De nieuwe Longines Spirit collectie brengt de pioniersgeest weer tot leven. Deze bracht legendarische piloten en ontdekkingsreizigers zoals Amelia Earhart, Paul-Emile Victor, Elinor Smith en Howard Hughes ertoe om zichzelf te overtreffen, nieuwe ambities na te jagen en in het onmogelijke te geloven. De nieuwe uurwerken, welke getuigen van deze pioniersgeest, moedigen je aan om jouw grenzen te verleggen. 

De nieuwe Longines Spirit collectie is op dezelfde manier ontworpen als de Longines uurwerken van deze beroemde pioniers. De oversized kroon, de vorm van de kast, de nummering op de wijzerplaat, de diamantvormige index en de grote, lichtgevende wijzers zijn allemaal elementen uit deze tijd van de luchtvaart. Enigszins aangepast en bijgewerkt, passen deze kenmerken harmonieus bij het algehele eigentijdse ontwerp.