Masters Expo 2022 terugblik
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

The Colourful Edition - MASTERS EXPO 2022 terugblik

De Colourful edition van MASTERS EXPO 2022 zit er op, vol met hoogtepunten en een mooie opkomst. GASSAN kijkt tevreden en positief terug op wederom een succesvolle beurs.

En als kers op de taart heeft GASSAN de MASTERS EXPO Stand Award 2022 voor 'Most Cheerful Stand' gewonnen! 

De data voor volgend jaar zijn reeds bekend: van 7 tot en met 11 december 2023 zal de RAI Amsterdam opnieuw omgetoverd worden tot een bruisende en nieuwe editie van de Capital of Great Business. Wij hopen u dan weer te mogen ontvangen.

Bekijk hier de video!

1/34

Pablo Lücker x TROPHY BY GASSAN

Op 8 december, de Preview dag, lanceerden high-end juwelenmerk TROPHY BY GASSAN en contemporary artist Pablo Lücker 's werelds kleinste kunstwerk op een diamant ooit.

De unieke samenwerking brengt de kunst- en juwelenwereld samen door middel van een exclusieve serie bestaande uit 12 + 1 unieke diamant kunstwerken. Wat maakt kunst nu kunst? Wat maakt juwelen nu juwelen? Waar ontmoeten deze twee elkaar? Het resultaat van TROPHY BY GASSAN en Pablo Lücker werd een interessant antwoord. Door voor het eerst samen te werken met een internationaal bekende kunstenaar als Pablo Lücker, begeeft het high-end juwelenmerk zich hiermee op nieuw terrein.

Bekijk hier de video!

1/11

Choices by DL

Tijdens Fabulous Friday ontving Debora Huisman-Leeser een mooi gezelschap voor een heerlijke lunch van Ron Blaauw op de stand van Choices by DL als een tribute to haar friends of the brand.

Tijdens de sfeervolle door Parijs geïnspireerde lunch werden de novelties van het juwelenmerk gepresenteerd. Partners AIX en Skins completeerden het ontvangst met hun productplacements on the spot.

Bekijk hier de video!

1/26

Gigi by GASSAN

Een unieke samenwerking tussen het jonge succesvolle juwelenmerk Gigi by GASSAN en Samsung. Deze 2 mooie brands hebben de handen ineengeslagen en de Samsung Galaxy Z Flip4 Luxury Box uitgebracht! De vouwbare smartphone van Samsung is uitgebracht in een prachtige luxury box inclusief een 14 karaat gouden armband van Gigi by GASSAN. Gelanceerd op de MASTERS EXPO 2022!

Daarnaast was er tijdens de Gigi by GASSAN borrel een huidexpert van Clay & Glow aanwezig om iedereen een huidadvies te geven.

1/7

Chopard

Chopard is al jaren een van de vaste partners van GASSAN tijdens de MASTERS EXPO. Dit jaar met een grotere stand dan ooit tevoren en de focus op de Alpine Eagle collectie: een hedendaagse, verfijnde, assertieve sportief-chique horlogecollectie geïnspireerd op de Alpen en de imposante kracht van de indrukwekkende adelaar. Tijdens de beurs presenteerde Chopard het volledige assortiment automatische horloges voor heren: met diamant, in roségoud, titanium en roestvrij staal. Speciaal uit Genève overgevlogen, ontving de heer Drew Campbell-Smith alle gasten en relaties van GASSAN persoonlijk in de Chopard stand tijdens de Masters of Voetbal cocktail op de Preview dag van de beurs.

Bekijk hier de video!

BREITLING

Op zondag 11 december vond een unieke tafelvoetbalcompetitie plaats, waarvan live verslag werd gedaan door niemand minder dan die hard tafelvoetbalfan Jan Joost van Gangelen.

Een waanzinnig spannend toernooi waarbij de winnaar van dit unieke evenement een Erling Haaland Breitling Chronomat 40 Auto horloge won. Tijdens de verhitte strijd serveerde Casa Ron een toepasselijke gele cocktail, geheel in Breitling kleuren.

Bekijk hier de video!

1/16