My Twin kopen – Gassan.com
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen
My Twin

My Twin

My Twin verenigt diamanten in paren en neemt een hangeresthetiek aan. Een perfecte combinatie van de elegante smaragd snit en de sensuele peer snit. Een etherische stijl van sieraden, een symbool van de onzichtbare schakel die ons verenigt.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Gratis retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Messika juwelen

Messika Joaillerie is een fascinerend en romantisch verhaal over een vader, dochter en diamanten. De merknaam werd opgericht in 2004. Nadat Valérie Messika in 2004 een aantal jaren met haar vader had gewerkt, die al 40 jaar lang leider is in de diamantensector, besloot ze om haar eigen hoogstaande juwelenlijn te lanceren. Door innovatieve vormen te combineren met delicaat materiaal, heeft Messika de aura van heiligheid rond juwelen omvergeworpen en een nieuw leven gegeven. Messika is een van de krachtigste leidende Parijse sieradenmerken. Messika is terug te vinden in meer dan 52 landen, met 250 verkooppunten en een flagshipstore op 259 Rue Saint-Honoré in hartje Parijs. GASSAN is officiële dealer van Messika en verkoopt Messika juwelen in de GASSAN Boutiques. Maak een afspraak via onderstaand formulier, dan presenteren we u ons volledige aanbod aan Messika juwelen.