Montblanc – Ontdek de hele collectie – GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen
Montblanc

Montblanc

Al sinds 1906 is Montblanc hét merk dat luxeproducten creëert voor liefhebbers van echt vakmanschap. Waar het merk begon met het vervaardigen van elegante pennen is het aanbod door de jaren heen sterk uitgebreid. Zo koopt u ook lederwaren, horloges en andere accessoires die stuk voor stuk met liefde en aandacht zijn samengesteld. Het is deze hoge kwaliteit die de klassieke designs van Montblanc zo geliefd maakt.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Gratis retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Montblanc

Montblanc is begonnen als fabrikant van luxueuze, kwalitatief hoogwaardige pennen, maar breidde haar assortiment langzaam maar zeker steeds verder uit. Vandaag de dag verkoopt het topmerk schrijfwaren, horloges, lederwaren, sieraden en diverse accessoires. GASSAN is officieel dealer van Montblanc. Wij bieden de luxeproducten aan in onze webshop, maar u kunt ze ook bezichtigen in een van onze Boutiques in Amsterdam. Wanneer u vandaag voor 15:00 uur uw nieuwe Montblanc horloge koopt, dan bezorgen wij deze morgen gratis bij u thuis.

De geschiedenis van Montblanc

In 1906 richtten drie Duitsers het merk Montblanc op. Hun idee was om een innovatieve vulpen op de markt te brengen: een vulpen met een eigen inktreservoir. Achttien jaar later, in 1924, werd het merk wereldberoemd door de productie van de pen “Montblanc Meisterstück”. Het merk bleef zijn oorspronkelijke bedrijfsactiviteiten trouw tot aan 1997. In dat jaar startte Montblanc de productie van luxe horloges. De afdeling Montblanc Montre S.A. is nog relatief jong, maar heeft in relatief korte tijd een stevige positie bemachtigd aan de top van de horlogemakers. De Montblanc horloges worden vandaag de dag op twee plaatsen in Zwitserland geproduceerd, namelijk Le Locle en Villeret. Waar in eerstgenoemde plaats meer dan 20.000 horloges per jaar met de hand worden gemaakt, zijn de horloges uit Villeret gelimiteerd tot een paar honderd stuks per jaar. De uurwerken in deze speciale horloges vereisen vakmanschap van een uitzonderlijk hoog niveau, waardoor de productiecapaciteit vele malen lager ligt dan in Le Locle.

Montblanc accessoires

Naast horloges, pennen, lederen producten en sieraden heeft Montblanc voor zowel mannen als vrouwen diverse luxe accessoires. Voor mannen heeft het merk onder andere manchetknopen, armbanden, geldclips, zonnebrillen en parfums. Voor vrouwen is er ook een bijzondere geur ontwikkeld, genaamd Lady Emblem. Alle accessoires worden met de hoogste precisie vervaardigd en voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaarden die het merk aan haar producten stelt.

Montblanc pennen

De vulpennen en vulpotloden van Montblanc behoren tot de meest geroemde pennen ter wereld. Iedere Montblanc pen wordt met de grootst mogelijke precisie geproduceerd door de gepassioneerde professionals van Montblanc. Ieder jaar produceert het Duitse merk een vulpen die als ‘limited edition’ wordt gekenmerkt. Het thema van de pennen is altijd gebaseerd op het eren van een ‘beschermheer van de kunsten’, maar deze beschermheren kunnen zeer uiteen lopen. De afgelopen jaren heeft Montblanc vulpennen op de markt gebracht die William Shakespeare, Johan Strauss, John F. Kennedy en The Beatles eerden.

Montblanc horloges

De luxe horloges van het Duitse merk Montblanc kenmerken zich door dezelfde hoge kwaliteitseisen die het merk aan haar pennen stelt. Sinds 1997 worden de Montblanc horloges geroemd door de gecompliceerde kalibers, chronograaffuncties en tourbillons die traditie combineren met innovatie. Klassieke modellen zijn de Montblanc 4810 – vernoemd naar de hoogste berg van Europa – de TimeWalker en de Montblanc Bohème. De TimeWalker is gemaakt voor sporters, terwijl de Bohème zich richt op de glamoureuze vrouw van deze tijd.