Lotus
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Lotus

Charlotte Lynggaards levenslange romance met edelstenen in zeldzame tinten wordt poëtisch uitgedrukt in haar collectie goddelijke bloemen. Lotus straalt vrouwelijkheid en natuurlijke gratie uit en is ontworpen om te worden gedragen in een enkele pracht of in een boeket van contrasterende tinten.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN juwelen

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN staat voor elegante, draagbare juwelen voor vrouwen van alle leeftijden. Ole Lynggaard is samen met zijn dochter Charlotte verantwoordelijk voor de ontwerpen van de vrouwelijke creaties. De natuur geldt als hun grootste inspiratiebron, daarnaast doen ze ook inspiratie op tijdens hun verre reizen naar Azië en Egypte. De juwelen worden in de eigen ateliers van OLE LYNGGAARD COPENHAGEN vervaardigd, ook de prachtge edelstenen worden met de hand geselecteerd. OOLE LYNGGAARD COPENHAGEN is bekend van de volgende collecties: Lotus, Elephant, Shooting stars, Blooming, Nature, Golden Forest, Snake, Love Bands, Cushion en Magic Circus collectie. GASSAN is de officiële dealer van OLE LYNGGAARD COPENHAGEN en verkoopt de juwelen in de GASSAN Boutiques. Wij maken graag een afspraak om u de juwelen te presenteren. U kunt hiervoor de onderstaande button gebruiken. Vragen over OLE LYNGGAARD COPENHAGEN? Benader ons via de chat, contactformulier, telefoon, mail of kom langs bij GASSAN.