GASSAN | Motorsport
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

GP Elite

GP Elite voelt voor GASSAN als familie. De kernwaarden van GP Elite en GASSAN sluiten goed bij elkaar aan: het leveren van een zeer hoog serviceniveau. GASSAN is erg trots en blij met GP Elite als partner. De sterke connectie tussen autosport en tijdwaarneming is wat deze win-win samenwerking zo bijzonder maakt.

StreetGasm

De snelste familie van Europa - Plezier maken, netwerken, je rijvaardigheid verbeteren en vooral lekker genieten van de mooiste dingen in het leven. De StreetGasm Family is inmiddels uitgegroeid tot de grootste supercar familie van Europa en biedt je alle mogelijkheden om optimaal te genieten van je supercar!

Louwman Exclusive

Louwman Exclusive is leverancier van vrijheid en onafhankelijkheid. Het domein van het individu. Van de eigenzinnige persoonlijkheid die maatschappelijk succesvol is. Die altijd zijn eigen koers volgt en zijn hoofd boven het maaiveld durft uit te steken. Louwman Exclusive stelt mensen in staat om hun diepste verlangens te vervullen. Mensen die zich niet wensen te schikken naar de obligate keuzes van de massa. Die hunkeren naar het afwijkende, naar een auto uit de absolute buitencategorie. Voor wie zijn hart volgt en luistert naar zijn innerlijke stem.

Interclassic Maastricht

InterClassics Maastricht is het grootste autosalon van zijn soort in de BeNeLux met 25.000+ bezoekers en meer dan 300 standhouders. Dit evenement is in 1994 opgericht door een groep oldtimer enthousiasten die nog geen plek of moment hadden om samen te komen met gelijkgestemden.