Pasquale Bruni juwelen: ontdek de collectie - GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Pasquale Bruni

Met het verstrijken van de tijd, heeft Pasquale Bruni de unieke methoden en de geheimen van de kunst van de juwelier geleerd en legde de hoeksteen, die later is uitgegroeid tot het onderscheidend kenmerk van het merk.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Pasquale Bruni

Met het verstrijken van de tijd, heeft Pasquale Bruni de unieke methoden en de geheimen van de kunst van de juwelier geleerd en legde de hoeksteen, die later is uitgegroeid tot het onderscheidend kenmerk van het merk. De eerste originele en exclusieve sieraden werd uitgebracht in 1997. Pasquale Bruni is een van de weinige ontwerpers, die het mysterie van het ontstaan van sieraden hebben ontrafeld. De juwelen van Pasquale Bruni zijn gemaakt van edelstenen met kleuren die iedereen doet verbluffen. Het merk is bekend van de volgende collecties: Amore, Bon Ton, Ghirlanda, Giardini Segreti, Madame Eiffel, Make Love, Mandala, Me and You, Me and You Only, Petit garden, Petit Secret, Prato Fiorito en Sensual Touch. GASSAN is de officiële dealer van Pasquale Bruni en verkoopt de juwelen en horloges in de GASSAN Boutiques. Wij maken graag een afspraak om u de juwelen en horloges te presenteren. U kunt hiervoor de onderstaande button gebruiken. Vragen over Pasquale Bruni? Benader ons via de chat, contactformulier, telefoon, mail of kom langs bij GASSAN.

Pasquale Bruni juwelen

Pasquale Bruni wordt gezien als een van de grootste ontwerpers als het aankomt op fine jewellery. Samen met zijn zoon en dochter draagt hij de onvoorwaardelijke liefde voor juwelen uit. Alle ontwerpen zijn voorzien van verbluffende edelstenen in verschillende kleuren. GASSAN is een officiële retailer van Pasquale Bruni. Kom langs in een van onze Boutiques om onze collectie juwelen te bekijken.

Pasquale Bruni armbanden

De armbanden van Pasquale Bruni zijn echte pronkstukken. De juwelen zijn voorzien van diamanten die een oogverblindende fonkeling vertonen. Met deze unieke armbanden straalt u van top tot teen.

Pasquale Bruni colliers

Evenals de Pasquale Bruni armbanden zijn de colliers echte eyecatchers. Naast adembenemend diamanten zijn veel van deze juwelen voorzien van kleurrijke edelstenen. Zo maakt u elke outfit compleet.

Pasquale Bruni oorbellen

Ook heeft Pasquale Bruni prachtige oorbellen opgenomen in zijn collectie. Deze oorjuwelen fonkelen prachtig in uw oren en zorgen voor veel bewondering bij iedereen om u heen.