Gebruder Schaffrath juwelen: traditioneel vakmanschap - GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Schaffrath – GASSAN 121

Het Duitse juwelenmerk Schaffrath gebruikt voor haar juwelen alleen de allerbeste en meest waardevolle materialen; door middel van authentiek vakmanschap wordt ieder sieraad met de grootste zorg en precisie vervaardigt.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Innovatieve juwelen gebaseerd op traditioneel vakmanschap

Een diamant is de ziel van een juweel. Sinds 1923 laat het Duitse Gebrüder Schaffrath de stralende ziel van de diamant ontwaken in prachtige settingen. Het juwelenhuis gebruikt alleen de meest waardevolle materialen, zoals goud, platina en de mooiste diamanten. Het merk stelt de hoogste eisen aan het ontwerp en de afwerking van de sieraden. Elk detail wordt met liefdevolle zorg en de grootste aandacht behandeld. Ons traditionele vakmanschap en de wilde passie van sieradenontwerper Alexander Leuz zorgen voor mooie en innovatieve ontwerpen, die we creëren met precisie en perfectie.

De diamanten ring voor de grote liefdeng voor de grote liefde

Liefdevol ondersteund en veilig ingesloten door de ingebedde, glinsterende en verfijnde bloem. Een juweel met een ziel, gecreëerd met het geweldige vakmanschap en de hoogste aandacht voor detail van Schaffrath. Het is een ring om verliefd op te worden, net zo zorgeloos als de liefde zelf.

Geïnspireerd door de natuur

Het concept van de Calla collectie is geïnspireerd door de natuur. Zoals de bladeren van de Calla plant de bloem beschermen, bewaken de Calla juwelen de diamant. Het meest waardevolle deel van het juweel is beschermd en schittert in de spotlights.

Paradoxale

In its High Jewellery Edition, Schaffrath presents splendidly sparkling gems, award-winning creations of outstanding beauty, created for unforgettable appearances and high-profile events. Be it for charity or gala events, weddings, exquisite cocktail parties, dinners or private viewings: these pieces of jewellery are much more than just a valuable accessory. They are an expression of the personality, individual style and uniqueness of the person wearing them.