Shop-in-shop Rolex Boutique
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Rolex Boutique

Rolex-horloges zijn vervaardigd uit de beste grondstoffen en geassembleerd met nauwgezette aandacht voor detail. Ieder onderdeel is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd volgens de strengste normen.

Rolex Boutique


Rolex onthult zijn nieuwste creaties: horloges die vol optimisme en innovatie schitteren in de horlogewereld. In zijn voortdurende zoektocht naar uitmuntendheid verbetert Rolex voortdurend het uiterlijk en de techniek van zijn iconische uurwerken. Ze sporen de drager aan om grenzen te verleggen en steeds verder te gaan. En, zoals altijd, beloven ze uitzonderlijke kwaliteit dankzij Rolex’ complete, inhouse beheersing van alle aspecten van het horlogevakmanschap.

Rolex Boutique

Het uurwerk kan van generatie op generatie worden overgedragen en zo meerdere levens hebben.

The Rolex Boutique

GASSAN Diamonds is officieel Rolex Retailer en in onze Boutiques staan wij klaar om u de bijzondere Rolex horloge-collecties te presenteren. Wij helpen u graag bij het kiezen van de Rolex die het best bij u past. Uiteraard zijn alle Rolex horloges voorzien van een echtheidscertificaat. Klik op de button om een afspraak te maken bij een van onze Rolex Boutiques.

Verkrijgbaar bij onderstaande vestigingen

HOUSE of GASSAN

Nieuwe Uilenburgerstraat 173 - 175 1011 LN Amsterdam Nederland

GASSAN Dam Square

Rokin 1 - 5 1012 KK Amsterdam Nederland

Rolex Boutique - Lounge 2

Vertrekpassage 1-214 1118AP Schiphol Nederland

Rolex Boutique

Nieuwe Uilenburgerstraat 173 - 175 1011LN Amsterdam Nederland