GASSAN 121
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

GASSAN 121

Slijpvorm

Wat is een GASSAN 121 diamant?

De GASSAN 121 diamant is uniek in haar soort. Ze onderscheid zich van de traditionele briljant slijpvorm door de 16 extra facetten aan de bovenkant van de diamant en de 48 extra facetten aan de onderkant van de diamant. Door de toevoeging van deze extra facetten kent de diamant een totaal van 121 facetten in plaats van traditionele briljant met 57 facetten. De toevoeging van deze facetten resulteert in een adembenemend en evenwichtig spel tussen licht en donker, dat oneindig veel meer schittering creëert.

De GASSAN 121 diamant is uniek in haar soort. Ze onderscheid zich van de traditionele briljant slijpvorm door de 16 extra facetten aan de bovenkant van de diamant en de 48 extra facetten aan de onderkant van de diamant. 

Door de toevoeging van deze extra facetten kent de diamant een totaal van 121 facetten in plaats van traditionele briljant met 57 facetten. De toevoeging van deze facetten resulteert in een adembenemend en evenwichtig spel tussen licht en donker, dat oneindig veel meer schittering creëert.

Shop de look

Juwelen met GASSAN 121

GASSAN 121 Diamant

Gecreëerd met mathematische precisie, intens contrast en optimale lichtreflectie. Dat is wat de GASSAN 121 diamant naar een hoger niveau tilt en nóg gedurfder maakt. Voortbouwend op de 57 facetten van de klassieke ronde briljant, schittert GASSAN 121 met 64 extra facetten; 16 bovenaan en 48 onderaan. Dit zorgt voor een spectaculaire schittering. Dit brengt elke steen tot leven. Dit maakt de GASSAN 121 uniek.

Wij zijn er om te helpen!

Heeft u een vraag over de Briljant slijpvorm, of wilt u een juweel in het echt bekijken? Wij nodigen u graag uit bij een van onze locaties.