Diamond & Champagne tour
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

HOUSE of GASSAN & Champagne Tour

Laat je bezoek aan HOUSE of GASSAN nog meer sprankelen met deze tour.

Wilt u uw event nog meer laten sprankelen? Dan is de Diamond & Champagne Tour perfect voor u! Het programma van deze tour zit vol verrassingen. Deze tour is zowel mogelijk in de HOUSE of GASSAN diamantslijperij of op de door u gewenste locatie.

 

Na afloop van de rondleiding krijgt iedere gast een Champagne & Diamond Surprise Cocktail, waarbij het niet alleen de champagne is die sprankelt maar ook het steentje op de bodem van ieder glas. De vraag is echter: in welk glas ligt de echte diamant?

 

Als iedereen van de heerlijke champagne heeft genoten, zal een diamantexpert alle glazen controleren met een loep en zo de winnaar van de GASSAN 121 diamant bekend maken. De winnaar ontvangt de echte diamant en krijgt een certificaat van echtheid uitgereikt.

De tour is beschikbaar vanaf 8 personen en kan geboekt worden vanaf €45,- per persoon. Voor een Diamond & Champagne Cocktailparty bij HOUSE of GASSAN op locatie kunt u een offerte bij ons opvragen.


Duur: 1,5 uur

  • De volgende 'ingrediënten' zullen worden gebruikt voor een Diamond Champagne Cocktail:
  • GASSAN 121 (0,12 ct / Top Wesselton / SI)
  • Zirkonias
  • Champagne "Taittinger"

Boek deze tour

HOUSE of GASSAN & Champagne Tour

Boek tour - € 45

Tour Highlights

HOUSE of GASSAN & Champagne Tour

Diamantslijperij

Ervaar het vakmanschap van de diamantslijpers en zie het bewerkingsproces van de ruwe diamant tot een oogverblindende briljant, terwijl u alles wordt verteld over de oorsprong van diamanten en de geschiedenis van de diamantindustrie in Amsterdam.

Showrooms

In onze showroom kunt u losse, gepolijste diamanten zien in verschillende maten en kwaliteiten, zoals onze 'GASSAN 121'-cut en de grote collectie juwelen die GASSAN beschikt.

Rolex Boutique

GASSAN is bijzonder trots op haar Rolex Boutique, die een Rolex Service-werkplaats omvat, waar u gecertificeerde horlogemakers aan het werk kunt zien.

De GASSAN shopping experience

Aan het einde van de tour heeft u de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de prachtige vernieuwde Boutique op de begane grond van House of GASSAN. De Boutique biedt een high-end shopping experience met o.a. shop-in-shops waar exclusieve merken als Tudor, Jaeger- LeCoultre, Chopard, TAG Heuer en Longines nu over een merk shop beschikken.

Champagne cocktail

Het bezoek aan HOUSE of GASSAN wordt afgesloten met een heerlijke Champagne cocktail. Nadat een ieder een glas heeft ontvangen wordt uitgelegd dat het niet alleen de champagne is die sprankelt, maar ook het steentje op de bodem van het glas. Als iedereen van de champagne genoten heeft, zal één van onze diamantexpert de stenen controleren en zo de winnaar van de echte diamant bekend maken.

Boek deze tour

HOUSE of GASSAN & Champagne Tour

Boek tour - € 45