Exclusieve trouwringen - trouwringen kopen bij GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Exclusieve trouwringen

Heeft de verlovingsring zijn werk gedaan en bent u nu op zoek naar de perfecte trouwring? Onze exclusieve trouwringen zijn gemaakt om mee te stralen. Bij GASSAN heeft u de keuze uit verschillende exclusieve juwelen. De trouwringen zijn gemaakt van 18-karaats witgoud en voorzien van de hoogste kwaliteit diamanten. Deze juwelen zijn elegant en stijlvol in een.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Exclusieve trouwringen met diamant

Al onze exclusieve trouwringen zijn gemaakt van 18-karaats witgoud. Deze ringen bevatten evenveel goud als 18-karaats geelgouden ringen. Daarnaast zijn al onze trouwjuwelen voorzien van hoogwaardige diamanten. Naast exclusieve trouwringen bieden we bij GASSAN ook trouwringen sets aan.

Juwelen met rond design

Onze juwelen met rond design stralen pure schoonheid uit. In ons brede assortiment vindt u zeker de perfecte trouwring. Al onze exclusieve ronde trouwringen zijn gemaakt van 18-karaats witgoud en voorzien van diamanten. U kunt kiezen voor één of meerdere diamanten.

Juwelen met vierkant design

Al onze exclusieve trouwringen zijn voorzien van de hoogste kwaliteit diamanten. Onze trouwringen met vierkant design zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Zo hebben we juwelen met een glad design en de diamanten bovenop en ringen met een design ingezet met diamanten.

Ontwerp de perfecte trouwring

Zit, ondanks ons brede assortiment, uw perfecte trouwring er niet bij? Dat geeft niets. Bij GASSAN krijgt u de kans om uw eigen trouwring te ontwerpen. Op basis van uw wensen gaan onze goudsmeden aan de slag om uw perfecte ring te maken. Wilt u uw juweel voorzien van een gravering of tekst? Bij GASSAN doen we er alles aan om u van de perfecte trouwring te voorzien.

Neem contact op met GASSAN

Heeft u vragen over onze exclusieve trouwringen of wilt u graag een afspraak maken in een van onze Boutiques? Door op onderstaande button te klikken kunt u contact met ons opnemen.