Trouwringen goud: luxe, high-end ringen – GASSAN
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

Trouwringen goud

Een geelgouden trouwring met diamant heeft een zeer exclusieve en klassieke uitstraling. De diamanten die we bij GASSAN gebruiken zijn van hoge kwaliteit en blijven levenslang mooi. U kunt kiezen uit diverse soorten diamanten, waaronder de GASSAN 121®.

free-delivery
free-delivery
Gratis bezorging in Nederland
personal-advice
personal-advice
Altijd persoonlijk advies
free-returns
free-returns
Altijd gratis bezorging en retourneren in Nederland
always-insured
always-insured
Altijd verzekerd bezorgd en geretourneerd

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over een merk, of een van de exemplaren in het echt zien? Maak een afspraak en ervaar het in één van onze vestigingen!

Contact us

Trouwringen geelgoud

Geelgouden trouwringen zijn exclusief, conventioneel en nog steeds erg geliefd bij stellen die elkaar het jawoord geven. Ondanks dat andere edelmetalen, zoals witgoud, steeds populairder worden, kiest menig bruidspaar toch voor de chique, traditionele uitstraling van geelgouden ringen. In onze webshop en in de GASSAN Boutiques vindt u een breed aanbod met diverse geelgouden trouwringen. Onze trouwringen zijn vervaardigd uit de hoogste kwaliteit 14- en 18-karaats goud en ingelegd met schitterende diamanten. Uiteraard hebben we ook volledig gladde trouwringen in ons assortiment, voor een klassieke en stijlvolle uitstraling. U kunt een trouwring apart kopen, maar we hebben ook diverse trouwringen sets. Heeft u de perfecte trouwring nog niet kunnen vinden? Bij GASSAN bieden we de mogelijkheid om de ring zelf te ontwerpen. Onze goudsmeden maken op basis van uw wensen de ideale ring voor u.

Exclusieve trouwringen van goud

Geelgouden trouwringen zijn exclusief, conventioneel en nog steeds erg geliefd bij stellen die elkaar het jawoord geven. Ondanks dat andere edelmetalen, zoals witgoud, steeds populairder worden, kiest menig bruidspaar toch voor de chique, traditionele uitstraling van geelgouden ringen. Onze gouden trouwringen zijn gemaakt van materialen van hoge kwaliteit, waardoor u levenslang van dit bijzondere sieraad geniet.

De ideale trouwring

Heeft u de perfecte trouwring nog niet kunnen vinden? Bij GASSAN bieden we de mogelijkheid om de ring zelf te ontwerpen. Onze goudsmeden maken op basis van uw wensen de ideale ring voor u. Het is natuurlijk ook mogelijk om uw trouwringen te laten graveren. Daarnaast kunnen we zelfs een tekst in de gordel van de diamant laseren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het personaliseren van uw trouwringen.

Geelgouden trouwringen van GASSAN

In onze webshop en in de GASSAN Boutiques vindt u een breed aanbod met diverse geelgouden trouwringen. Onze trouwringen zijn vervaardigd uit de hoogste kwaliteit 14- en 18-karaats goud en ingelegd met schitterende diamanten. Uiteraard hebben we ook volledig gladde trouwringen in ons assortiment, voor een klassieke en stijlvolle uitstraling. U kunt een trouwring apart kopen, maar we hebben ook diverse trouwringen sets.

Gouden trouwringen met diamant

Een geelgouden trouwring met diamant heeft een zeer exclusieve en klassieke uitstraling. De diamanten die we bij GASSAN gebruiken zijn van hoge kwaliteit en blijven levenslang mooi, ook wanneer u de ring dagelijks draagt. U kunt kiezen uit diverse soorten diamanten, waaronder de GASSAN 121®. Deze diamant telt 121 facetten en is speciaal ontwikkeld door GASSAN. Vanwege zijn unieke schittering is de diamant uitgegroeid tot de populairste diamant voor trouwringen en andere sieraden.

Vind de perfecte geelgouden trouwing

Ons uitgebreide assortiment aan trouwringen biedt u de mogelijkheid om de ideale ring te vinden die volledig aan uw wensen voldoet. We hebben een verscheidenheid aan ringen ingelegd met diamanten, klassieke gouden trouwringen zonder diamant en prachtige ringen die voorzien zijn van exclusieve edelstenen. Heeft u de perfecte ring nog niet gevonden? Bekijk ook eens ons aanbod witgouden trouwringen en ringen van roségoud.

Trouwringen goud kopen bij GASSAN

Bekijk ons uitgebreide assortiment met gouden trouwringen en maak uw keuze. Bij iedere ring staat vermeld of het sieraad online of in een van onze winkels in Amsterdam beschikbaar is. Heeft u hulp nodig bij uw keuze of wilt u de ringen eerst in het echt komen bekijken en passen? Dan bent u uiteraard van harte welkom in onze GASSAN Boutiques. Onze medewerkers presenteren de ringen graag aan u.