TUDOR Ranger
ContactMijnGASSAN MembershipInloggen

TUDOR RANGER, DE ULTIEME TOOLWATCH

Ter gelegenheid van de eerste verjaardag van de iconische Ranger nodigt TUDOR je uit om de avonturen achter deze toolwatch van topkwaliteit te ontdekken.

Gepresenteerd ter gelegenheid van de 70e verjaardag van de Britse Noord Groenland Expeditie, heeft de Ranger een onmiskenbaar avontuurlijke spirit. In 1952, tijdens deze gedurfde wetenschappelijke expeditie op het ijs van Groenland, voerden de leden van de missie zowel diepgaande glaciologische en seismische studies uit, als een van de allereerste langetermijntests in extreme omstandigheden voor deze toolwatch. De leden droegen toen de Oyster Prince, de voorganger van de Ranger, waardoor dit horloge een voortzetting is van het TUDOR expeditie horloge concept: robuust, betrouwbaar en precies.

M79950-0001

Stalen 39 mm kast | Stalen band

M79950-0002

Stalen 39 mm kast | Hybride rubberen en lederen band

M79950-0003

Stalen 39 mm kast | Groen, rood en beige stoffen band

De Arabische cijfers op 3, 6, 9 en 12 uur en de lichtgevende indexen contrasteren met de matzwarte achtergrond van de wijzerplaat. De wijzers, in de vorm van een afgeronde pijl voor de uren en hoekig voor de seconden, zijn kenmerkend voor de esthetiek van de Ranger. Het uurwerk combineert vintage esthetiek met geavanceerde horlogetechnologie, heeft een gangreserve van 70 uur en wordt aangedreven door een COSC-gecertificeerd manufactuurkaliber dat is ontworpen voor robuustheid, betrouwbaarheid en precisie. Dit alles met 5 jaar internationale, en overdraagbare, garantie.

De Ranger is gedurfd en ontworpen voor avontuur en wordt geleverd met drie verschillende banden; in volledig gesatineerd staal, in natuurlijk rubber en getextureerd zwart leer, of in olijfgroene jacquardstof. TUDOR heeft samengewerkt met het familiebedrijf Julien Faure om stoffen banden te maken die een eeuwenlange traditie van vakmanschap en kwaliteit voortzetten.